Post Top Ad

Beli Emas 916 Dengan Harga Terus Dari Kilang Hanya Di PG Mall


Semenjak penularan pandemic Covid-19, shopping online merupakan salah satu perkara yang mula disarankan sebagai salah satu alternative untuk membeli barang keperluan. Aku pun menyahut saranan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk shopping secara online. Dan aku nak sarankan korang juga buat pilihan bijak. Barang yang boleh dibeli secara online, belilah secara online. Semoga dengan tindakan kita sedikit sebanyak dapat membantu memutuskan rantaian Covid-19.

Salah satu laman e-commerce yang menjadi pilihan aku ialah PG Mall https://pgmall.my Laman e-commerce No.1 di Malaysia (made from Malaysia) yang telah dibangunkan sejak 2017. PG Mall juga merupakan salah satu dari TOP 3 dalam ranking e-commerce di Iprice Insight Report. Download PG Mall di App Store ataupun Google Play. Dan jom mula shopping. Hehe…


PG Mall ‘916 Gold Cultural Day’ (Hari Kebudayaan Emas)

Berita baik buat mereka yang ingin membeli emas, menambah koleksi emas, peruncit dan juga pemborong emas. Set tarikh 15, 16 dan 17 September ini! Kerana Malaysia Gold Association (MGA) akan mengadakan 9.16 sebagai Hari Budaya Emas yang akan jatuh pada 16 September setiap tahun.

Objektif 9.16 Hari Kebudayaan Emas adalah memberi kesedaran tentang hiasan emas adalah ikatan dalam budaya Malaysia, merangsang ekonomi emas tempatan dan membantu perdagangan dua hala Malaysia. “916" adalah angka yang bermakna bagi industri Emas, 916 mewakili 22 karat emas, yang merupakan sejarah yang paling popular digunakan untuk perhiasan emas di negara-negara seperti Malaysia dan Singapura.


Pada 3 hari tersebut, emas dijual dengan harga istimewa dan terendah pada harga RM24x/g. 916 gold jewellery ini direct dari kilang dan paling best penghantaran adalah percuma. Pembelian hanya boleh dibeli di PG Mall insert. https://pgmall.my/Jewellery-1 \

Bagi pengguna Touch N Go dan Boost, ada promosi terkini di PG Mall bila korang berbelanja dengan menggunakan kaedah pembayaran tersebut.


Touch n’ Go
1st September – 30 th September 2020
Exclusive New Shopper – RM3 e-wallet reload with min spend RM15 (klik here)


Boost
5th September – 4th October 2020
RM3 cash back with min spend RM15

Health & Beauty Essential week
15th September – 30th September 2020


RM30 off min spend RM150, free shipping cap at rm4, Use Code: LOVEPGHB30


RM25 off min spend RM100, free shipping capped at rm4 , Use code: LOVEPGHB25


Banyak ganjaran yang korang dapat jika shopping dekat PG Mall ni. Shopping, share referral dan dapatkan cashback.


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation #Touchngo #boost #healthandbeautyessentialsweek



12 ulasan:

  1. Wowww shopping emas murah, menarik ni!

    BalasPadam
  2. Tak sangka ade jual emas juga..

    BalasPadam
  3. 16.9 tu befday anak, boleh tak beli emas untuk hadiah bersalinkan dia? haha!

    BalasPadam
  4. Murah2 dari kedai. Jom beli emas.

    BalasPadam
  5. Wow now PG Mall juga selling their gold online, sis will check out their site.

    BalasPadam
  6. Harga kilang tu yang best tuuu .. kena beli emas kat PG Mall la nanti ..

    BalasPadam
  7. Hehhe kak azni br member suggest beli emas kat sini..

    BalasPadam
  8. Woww beli emas dengan harga dari kilang๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    BalasPadam
  9. Bila lah emas nak turun ni haha

    BalasPadam
  10. PG Mall pun dah jual emas, menarik!

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

Post Top Ad