Masih Single? Rasa Nak Single? Single Itu Indah?


Jemput baca teaser Single Forever Alone di Ilham GrupBuku Karangkraf. Projek novel pertama yang dah lama tertangguh sesi penulisan dek kerana penulis mengalami ke busy an tahap minta nyawa! 

InsyaAllah akan gigih siapkan manuskrip novel ini. 




Lisa bangun dan pergi meninggalkan Zack yang masih mengusap pipi yang telah berwarna merah jambu. Benarlah Sabda Nabi; “Tidak bersunyian (berdua-duaan) seorang lelaki dan seorang wanita melainkan syaitan akan menjadi yang ketiga antara mereka.”


Nota aku : Klik tajuk novel untuk ke link Ilham Karangkraf. Tq.


4 Ulasan

  1. pergh bestnya ayat permulaan diaaaa

    hikhik

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    BalasPadam
  2. Saya belum sempat lagi baca novel ni. Insyaallah akan datang lagi. Semoga terus gigih mencurahkan ilham di bidang penulisan.

    BalasPadam
  3. kak eiza ada novel ke ?? waah.. ubai ada plan nk tulis novel gak.. tp tk tau nk proceed ke siapa kalau siap. lpas tu tertangguh gitu je..cmna eh kak ?

    BalasPadam
  4. Aisyah, Cempaka dan Ubai, 150 juta kali LIKE atas komen anda. Happy Akak. Maaflah, baru sekarang sempat balas komen korang.

    Ubai, mungkin ubai boleh hantar karya ubai ke portal ilham grup. Klik link di atas untuk daftar dan masuk kan karya. Rezeki, tak siapa tahu. All the best Ubai.

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!