My Instagram

AK CAR WASH, BAYAN BARU, PULAU PINANG

Ak Carwash


LOKASI
Disebelah No. 60 Jalan Mayang Pasir
Bayan Baru, Pulau Pinang


AK CAR WASH

CAR WASH NO.1 IN PENANG..
GUARANTEE HAND USE..
7 OPEN DAILY.. 
TOP QUALITY 100% GUARANTEE..
20% DISCOUNT.. 
BEST CHOICE..

Ini adalah tempat yang selalu menjadi pilihan saya setiap kali cuci kereta. Memang benar seperti yang dijanjikan, bersih dan berpuas hati 100%. Disamping tokey kedai dan staff yang amat peramah. Lokasi tak susah, betul-betul di lot perumahan teres setingkat berhadapan Masjid Bayan Baru.

Gambar di bawah bukan gambar kereta saya. Gambar tersebut saya pinjam dari blogger ONE STOP. Lupa pula nak snap picture semasa cuci kereta that day. Let's the picture talk..

































Ini yang special, gambar tokey kedai bersama isteri tercinta. Gambar di ambil semasa menang tempat pertama di perlumbaan Litar Pulau Dato Sagor. Tahniah!




3 ulasan

Nora Shahaira berkata...

saat paling gembira bile berkereta..bile kereta bersih dan enjin no problem kan..kan..

tapi hubby selalu kata nora ni malas jaga kete..bila dah tak keje, dia tak over kete nora..ha ko..dah macam lorry pick up..pandai sangat la tu..

GreenAppleKu.com berkata...

Haha..Nora baru dia tahu, ingat senang ker nak menjaga kebersihan kereta...

mfadhlan berkata...

nice blog...just visiting u