My Instagram

SYHHH..UNTUK WANITA SIRI 2..



Lar..kan dah letak warning..hanya untuk wanita, kamu ni memang suka redah ye. Tapi tak perlah, info ini boleh kamu share ngan isteri kamu, buah hati kamu paling tidak pun beritahu kakak atau adik perempuan kamu. Petua dan perubatan yang tiada langsung kesan sampingan agar.. 

ISTERI-ISTERI SENTIASA DARA. 

PETUA DARI Dr. Fatimah Az-Zahra (semua orang kenal Dr. ni)

Ustazah menurunkan petua untuk kaum ibu menjaga diri agar sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat di dalam Surah al-Waqiah.

('Abqaro' ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan luar dan dalam.

Caranya: Lepas solat Isya', ambil air segelas, baca Al-Fatihah sekali, Ayatul Qursi sekali dan Surah Al-Waqiah ayat 35-38 sebanyak 7 kali. Tiup dalam air dan minum. Niat dlm hati utk menjaga kecantikan diri & utk kebahagiaan rumahtangga.

Makna surah Al-Waqiah ayat 35-38:

(56.35) Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa,

56.36) Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara (yang tidak pernah disentuh),

(56.37) Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya,

(56.38) (Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan.


GreenAppleKu : Buat kaum wanita, sebarkan pada semua. Smile.

3 ulasan:

  1. selalu amalkan surah alwaqiah ni...tq for sharing info ye

    BalasPadam
  2. wah!!! maklumat penting nih..kena bagi isteri nih..
    mohon untuk paste dalam blog saya..tapi akan ada link ye....boleh?

    BalasPadam
  3. info yg berguna utk my future wife n semua wanita.. :D syukran ya! :D

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!