D' Folia Coffee my energy boosters. - Eiza GreenAppleKu D' Folia Coffee my energy boosters.

D' Folia Coffee my energy boosters.Rutin harian sebagai suri rumah sepenuh masa adakalanya buat aku need more energy. Dalam sibuk hantar dan ambil anak dari sekolah, aktiviti sukan dan kokurikulum, adakalanya aku perlu  siapkan tempahan brownies untuk pelanggan dan rakan kolaborasi.

D'Folia coffee adalah salah satu energy boosters yang aku ambil sekali sehari. Kopi herba untuk wanita yang sangat enak ini mampu menghangatkan badan, mengelakkan mengantuk, dan memberikan tenaga. Ia juga bagus untuk kesihatan dalaman rahim.

Aku mula berkenalan dengan produk Sendayu Tinggi sekitar tahun 2000. Selain sabun Golden Herbs Soap, jamu D' Folia adalah salah satu produk pilihan aku.

Antara ramuan D' Folia coffee ialah non-dairy creamer, fine sugar, instant coffee powder, malt extract, kacip fatimah extract, guar gum, inulin, stevia.

Butik Sendayu Tinggi Bukit Jambul adalah lokasi wajib terjah aku setiap bulan. Selain butik dan belian secara online, korang boleh beli di Watson terpilih. Tak perlu risau isu timbang kilo dan sebagainya.

Thanks sebab sudi baca perkongsian aku kali ni. 😉


Catat Ulasan

2 Ulasan

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!