RM : 15.00

PTS BOOK

Fotografi adalah kaedah bagi mengabadikan detik-detik penting. Cepat ataupun lambat detik rakaman, menjadi persoalan utama dalam bidang ini. Di sinilah pentingnya menggunakan kamera DSLR, dengan pelbagai fungsi hebat berbanding kamera kompak.

Walaupun kamera DSLR suatu masa dahulu hanya dimiliki oleh jurugambar profesional, namun kini DSLR mula menjadi aksesori pilihan. Gambar yang dihasilkan pula setanding foto jurugambar professional. Oleh itu, pastikan anda memaksimumkan kemampuan kamera DSLR anda. 

Pelajari bagaimana kamera DSLR berfungsi, serta hasilkan gambar yang hebat dengannya. Jangan takut mencuba dan terus berlatih supaya gambar yang dihasilkan impresif dan menarik. Buku Fokus & Klik! ini dapat membantu anda. Milikinya segera!


GreenAppleKu : Buku ini pun tidak kurang hebatnya. Boleh menambah pengetahuan dalam bidang fotografi. Blog dan foto, rasanya seperti tidak dapat di pisahkan. Manalah tahu, dengan ilmu yang ada boleh dijadikan sebagai pendapatan sampingan. Ada sesiapa nak tolong ambil gambar saya tak ? Erk..Post a Comment

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

Terbaru Lebih lama