Minyak wangi mahupun perfume..ehm siapa yang tidak suka dengan benda ni. Semua orang suka dengan haruman dan bauan yang wangi. Hendak pula minyak wangi yang ditambah dengan pati aromaterapi. Bukan sahaja kita bau wangi malahan ianya mampu memberi ketenangan ke atas minda dan semangat kita.

Sedikit info tentang apa itu aromaterapi. Istilah aromaterapi sebenarnya terdiri daripada dua perkataan yang membawa maksud yang amat besar.

Perkataan Aroma adalah membawa maksud Bauan atau haruman, manakala Terapi adalah membawa maksud rawatan. Aromaterapi merupakan perawatan menggunakan bauan atau haruman semulajadi. Aromaterapi itu sendiri adalah terapi yang menggunakan pati minyak bunga-bungaan dan tumbuhan untuk membantu memperbaiki kesihatan, membangkitkan semangat, membangkitkan keghairahan, menenangkan jiwa dan merangsang proses penyembuhan.

Disebabkan minat, saya just join this group. Harga pun takderlah mahal sangat. Lagipun this thing memang satu keperluan kepada saya. Alang-alang nak pakai, why not di jadikan site income. Sesiapa berminat untuk mendapatkan produk imtiyaaz aroma boleh sms saya. Saya akan uruskan penghantaran. Kos penghantaran W/M: RM6 dan E/M:RM10.

Harga Produk W/M: RM25/kotak dan E/M: RM29/kotak.

Kos penghantaran ke negara-negara berikut ialah:-
a) Brunei dan Singapura – RM50
b) Thailand dan Indonesia – RM70

Perfume ini boleh dijadikan hadiah untuk keluarga, rakan-rakan, saudara-mara, bos, dan sesiapa sahaja yang kita inginkan.Minyak wangi (imtiyaaz aroma) mempunyai 3 set dengan wangian berbeza setiap botol.
Wangian Imtiyaaz Aroma diproses dengan menggunakan ayat-ayat Ruqyah (doa-doa ayat suci al-quran)

Nabi s.a.w bersabda: “Sesiapa yang dipelawa minyak wangi janganlah dia menolak.” (Riwayat Muslim)
Haruman ADAM
Ibn Sina (by Desire Red)
Ibn Khaldun (by Energize)
Ibn Rusyd (by Starwalker)
Ibn Taimiyyah (by Contradiction)
Haruman HAWA
Balqis (by Miracle)
Sumaiyah (by P. Hilton)
Adawiyah (by YSL)
Asiah (by Still)
Haruman YUSUF & ZULAIKHA
Ar-Razi (by Cool Water)
Al-Ghazali (by Desire Blue)
Mashitah (by Escape)
Maryam (by Tommy Girl)
Keistimewaan produk ini adalah:
Pati Minyak Wangi Tanpa
Campuran Alkohol
————————————
Sesuai Digunakan
Semasa Solat
————————————
4 Jenis Wangi Botol
Bersaiz 4ml Berlainan
Dalam Setiap Kotak
————————————
Penggunaan Botol ‘Roll On’
Yang Mudah Dibawa
————————————
Wangian Tahan
Sepanjang Hari
————————————
Bauan Yang Hebat Tanpa
Berbelanja Ratusan Ringgit
————————————
Dengan Khasiat Aromaterapi
Firman ALLAH S.W.T “ALLAH tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan apa yang terdaya olehnya.”
Surah Baqarah : 286

Sabda Nabi S.A.W yang bermaksud “Barang siapa bekerja untuk anak dan isterinya melalui jalan yang halal, maka bagi mereka Pahala seperti orang yang berjihad
di jalan ALLAH”
Riwayat Al-Bukhari
Adam, Hawa, Yusuf & Zulaikha, 4 nama agung dalam sejarah Islam. Nama-nama ini diambil sebagai nama untuk Set Minyak Wangi terbaru keluaran Imtiyaaz Aroma Resources Sdn. Bhd. Minyak wangi ini terbahagi kepada 3 set iaitu Set ADAM utk lelaki, Set HAWA untuk wanita dan Set YUSUF & ZULAIKHA adalah campuran untuk lelaki dan wanita.

Setiap set mengandungi 4 botol ‘Roll On’ bersaiz 4ml dan setiap satunya mengandungi haruman yang berbeza dan yang terpilih dan semua bauan ini merupakan inspirasi dari bauan antarabangsa tetapi diberi nafas baru dengan nama-nama tokoh dalam Islam seperti Ibn Sina, Ibn Khaldun, Ibn Rusyd, Ibn Taimiyah, Ar-Razi, Al-Ghazali. Bagi wanita pula nama-nama yang terpilih ialah Balqis, Sumaiyah, Adawiyah, Asiah, Mashitah, dan Maryam. Pemilihan nama-nama ini adalah berdasarkan sumbangan mereka dalam tamadun dan sejarah Islam dan hasrat kami adalah untuk memberi peringatan kepada generasi baru tentang perjuangan mereka kepada Islam supaya tidak dilupai dan juga sebagai sumber inspirasi kepada umat islam dan juga si pemakainya.

Minyak wangi ini juga adalah bebas dari segala unsur binatang, tidak melekit dan tidak berminyak apabila dipakai, tanpa alkohol dan boleh digunakan semasa bersolat. Bauannya tahan 8-10 jam jika dipakai di badan dan tahan sepanjang hari jika dipakai pada baju. I just use it, and i really love it. Bukan hendak promote tapi ini kisah benar.


Post a Comment

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

Terbaru Lebih lama