Hello Kitty Note Book for only RM1! - Eiza GreenAppleKu

Hello Kitty Note Book for only RM1!



Salam dan hai semua.

Ha... aku yang terlebih happy bila nampak deretan buku nota Hello Kitty yang tersusun kemas dalam rak pameran. Pelbagai warna dan design. Dan pada harga RM1!

Aku apa lagi, terus grab 3 buah. Dan warna pink menjadi pilihan utama aku. Selagi ada warna pink, aku ambil. Hello Kittykan sinonim dengan pink.

Harga asal buku nota ni sekitar RM2 ke RM3. Kualiti kulit buku licin dan tebal. Surprise gift untuk Diyana sebab dia memang suka Hello Kitty ni. Berbeza dengan Yaya yang lebih teruja dengan koleksi Emoji ataupun Boboiboy.

Promosi ni berlangsung sehingga 31 Januari di Giant Bayan Baru, Penang. Giant tempat lain aku tak pasti. So, buat korang yang tinggal di sekitar, cepat grab sebelum tempoh promosi tamat. 

Anak-anak boleh buat buku standby di waktu kecemasan. Atau jadikan hadiah kepada anak buah, anak murid, anak rakan atau rakan yang minat Hello Kitty. 😘


18 ulasan

Ezna Ahmad Khalili berkata...

Comelnya buku. Nak gi beli jauh la pulak. Kalau dekat memang grab jugak ni. Boleh bagi anak dan anak2 sedara sebab comel....

Afizah Abd Rahman berkata...

Wahh... Cutenya. Kena terjah giant ni.

Cerita Huda berkata...

comel yer, dah lah murah. kalo dekat lama dah g beli kak eiza..

Sang aura berkata...

ina pon ada juga beli buku hello kitty utk anak2.. kemain suka anak sulung.Tapi anak ina over nau,setiap minggu nak mintak beli yg ni

nor nazliana berkata...

anak-anak ana suka hello kitty ni..kalau jumpa mesti nak beli..

Syafiera Yamin berkata...

eh comelnya rm1 je, mesti kanak-kanak suka kan, siapa tak minat hello kitty? memang mengimbau kenangan betul la

Hanny Abdullah berkata...

comelnya buku tu tapi anak2 dah besar nak bagi kat dia. Selalu kalu beli pun utk anak2 sedara jew

Cik Yaya berkata...

comei.kat area klang valley ni mcm xde la pula

Kin Naz berkata...

Alolo comeinya buku hello kitty ni. Masa zaman study dulu memang suka sangat kumpul buku macam ni. Sekarang ni tak dah. Tak tau la anak nanti. Mahu dia pun ada hobi yg sama hihi

Maisarah Humaira berkata...

hello kitty! minat sangat dengan hello kitty ni.. kalau dekat, dah lama beli banyak ni heeee

www.maisarahsidi.com

Nadia Johari berkata...

Yang suka hello kitty ni bolehla beli..hehee..comel je..kag nad beli syg nak guna

AyuArjuna BiGoshh berkata...

comel dan murah betul...leh beli dan jual balik ni hehe

Norfa berkata...

murahnya.. hello kitty pulak tu.. RM1 je..

dboystudio berkata...

murahnya dan cantik :) boleh beli banyak2 kalau mcm tu.

Bro Framestone berkata...

Comel gila.. dapat dekat anak... sekejab je dah berconteng semua.. dia suka hello kitty

Jia Shin Lee berkata...

Omg so cute! I wanna get some but I already have lots of notebooks kena control huhuhu

Betty Liew berkata...

That really cute notebook and the price surprising cheap. I believe adult n children would love owe one.

Radhia Razali berkata...

mmurahnya notebook hello kitty ni..rugi kalau tak beli

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.