Hello Kitty Note Book for only RM1!



Salam dan hai semua.

Ha... aku yang terlebih happy bila nampak deretan buku nota Hello Kitty yang tersusun kemas dalam rak pameran. Pelbagai warna dan design. Dan pada harga RM1!

Aku apa lagi, terus grab 3 buah. Dan warna pink menjadi pilihan utama aku. Selagi ada warna pink, aku ambil. Hello Kittykan sinonim dengan pink.

Harga asal buku nota ni sekitar RM2 ke RM3. Kualiti kulit buku licin dan tebal. Surprise gift untuk Diyana sebab dia memang suka Hello Kitty ni. Berbeza dengan Yaya yang lebih teruja dengan koleksi Emoji ataupun Boboiboy.

Promosi ni berlangsung sehingga 31 Januari di Giant Bayan Baru, Penang. Giant tempat lain aku tak pasti. So, buat korang yang tinggal di sekitar, cepat grab sebelum tempoh promosi tamat. 

Anak-anak boleh buat buku standby di waktu kecemasan. Atau jadikan hadiah kepada anak buah, anak murid, anak rakan atau rakan yang minat Hello Kitty. 😘


19 Ulasan

  1. Comelnya buku. Nak gi beli jauh la pulak. Kalau dekat memang grab jugak ni. Boleh bagi anak dan anak2 sedara sebab comel....

    BalasPadam
  2. Wahh... Cutenya. Kena terjah giant ni.

    BalasPadam
  3. comel yer, dah lah murah. kalo dekat lama dah g beli kak eiza..

    BalasPadam
  4. ina pon ada juga beli buku hello kitty utk anak2.. kemain suka anak sulung.Tapi anak ina over nau,setiap minggu nak mintak beli yg ni

    BalasPadam
  5. anak-anak ana suka hello kitty ni..kalau jumpa mesti nak beli..

    BalasPadam
  6. eh comelnya rm1 je, mesti kanak-kanak suka kan, siapa tak minat hello kitty? memang mengimbau kenangan betul la

    BalasPadam
  7. comelnya buku tu tapi anak2 dah besar nak bagi kat dia. Selalu kalu beli pun utk anak2 sedara jew

    BalasPadam
  8. comei.kat area klang valley ni mcm xde la pula

    BalasPadam
  9. Alolo comeinya buku hello kitty ni. Masa zaman study dulu memang suka sangat kumpul buku macam ni. Sekarang ni tak dah. Tak tau la anak nanti. Mahu dia pun ada hobi yg sama hihi

    BalasPadam
  10. hello kitty! minat sangat dengan hello kitty ni.. kalau dekat, dah lama beli banyak ni heeee

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  11. Yang suka hello kitty ni bolehla beli..hehee..comel je..kag nad beli syg nak guna

    BalasPadam
  12. comel dan murah betul...leh beli dan jual balik ni hehe

    BalasPadam
  13. murahnya.. hello kitty pulak tu.. RM1 je..

    BalasPadam
  14. murahnya dan cantik :) boleh beli banyak2 kalau mcm tu.

    BalasPadam
  15. Comel gila.. dapat dekat anak... sekejab je dah berconteng semua.. dia suka hello kitty

    BalasPadam
  16. Omg so cute! I wanna get some but I already have lots of notebooks kena control huhuhu

    BalasPadam
  17. That really cute notebook and the price surprising cheap. I believe adult n children would love owe one.

    BalasPadam
  18. mmurahnya notebook hello kitty ni..rugi kalau tak beli

    BalasPadam
  19. Alaaa... terlewat baca... nak HK jugakkkk

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!