My Instagram

Tunangku Tidak Tampan



Cetakan pertama Sold Out! Sekarang masih dibuka untuk pre-order cetakan ke dua. Jika anda mencari novel tarbiah yang terkesan dijiwa, bebas adegan cinta sebelum nikah, penat dah asyik kisah kehidupan datuk datin tengku syarifah mahupun anak orang kaya lagi hensem dan mr and mrs perfect, novel ini wajib berada dalam simpanan. Letak dalam rak yang berkunci sebab novel ini tidak akan anda jumpa di kedai buku. Hanya boleh beli secara online. Dan terhad!

Berminat? Cepat WhatsApp penulis ensem lagi comel, Encik Sederhana ataupun satu lagi nama fb penulis ni Encik Tembikai (rasanya sekarang dah bertukar ke Penulis Misteri). Terjah fb beliau untuk baca  sinopsis Tunangku Tidak Tampan. Tapi tengok cover novel, nampak tampan je. Kan. 

"Apa ada pada wajah yang tampan jika iman yang ada tidak setampan wajah."


2 ulasan

Anne Blade berkata...

Hai cik eiza...ade tak buku ni.. Saya teringin sangat nak bace... Bace separuh je yg die publish kalau nak jual pls contact me, akudiserkam@gmail.com
Saya serius nak beli ni.
Thanks

Eiza GreenAppleKu berkata...

Hai Anne Blade. Eiza dah forward email Anne kepada penulis. Eiza tak sure samada penulis ada ke tak lagi stok buku ni. Anne boleh ke fb page Tun atau Muhammad Rusydi untuk maklum balas. Eiza sayang la nak jual. Harta karun ni. Hahaha. 😂