NORA BUAT AKU TERHARU

Nora merupakan rakan blogger ku yang paling lama bertahan dengan kerenah aku. hehe. Walaupun aku jarang letak komen di blognya, tapi itu tidak bermakna aku tidak menjadi silence readernya. Nora pandai mengarang artikel yang selalu buat aku akan baca hingga habis.

Terima kasih Nora kerana sudi menjadi sahabat blogger saya hingga sekarang. Rasanya dah hampir setahun persahabatan kami. 

Hendak tahu apa yang Nora dah buat sehingga aku rasa terharu, kena klik dan terjah ke blognya. 


GreenAppleKu : Begitu juga dengan blog blogger lain. Aku suka menjadi silence reader. Nak komen tapi apa yang aku nak komen dah di tulis oleh blogger lain. Lepas ini akan rajin guna perkataan ini SMTI yang membawa makna "Saya Membaca Tampalan ini."


7 ulasan:

  1. uish..lagi terharu baca entri ni..kang kita sama-sama terharu penuh entri pasal kita lak kan...

    masih ingat lagi..greenappleku ini ada follower pertama blog sy yang tengah merangkak masa tu..ha ah kan sedar tak sedar dah setahun kita berkawan..

    ehem..ehem..nora pun selalu membaca disini..pasal..blog ni nampak mewah sarat dengan ilmu..cuma hp nora kadang2 problem bila nak tinggalkan komen di blog ini..tu yg keciwa tu..

    BalasPadam
  2. @ NORA, tak per, selepas ini kita sama-sama guna ayat ringkas SMTI.

    BalasPadam
  3. SMTI

    p/s minat gilerrrr kat Nora Danish...hehe

    BalasPadam
  4. laa...igtkn apela SMTI yg GA komen kt my en3..rupanya itu maknanya..

    thank for reading..

    Skype also SMTI..hehe..

    p/s: xblh nk berblog sgt buat mase nie. xsmpt..kje bnyk sgt.. InsyaAllah, bln puasa nti akn aktif blk.. ;)

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!