IBUNDA'S DELIGHT

Ahad, 10 Julai 2011

A DOCTOR IN THE HOUSE

A new book by Tun Dr Mahathir in 2011

The content of the book covers the stories in his life since 85 years ago including when he was still the Prime Minister of Malaysia.

The book is so informative though it may have some sensitive content to some parties.

The price of this book is RM100 and produced MPH Group.

Nota : Tengah kumpul duit dalam tabung untuk beli buku ni. Insyaallah, sebelum raya akan dapat membaca dengan penuh penghayatan buku yang menjadi impian sejak ia dilancarkan dalam bulan Mac 2011.

Terfikir di fikiran ni? Kenapa semasa Tun Dr. Mahathir Mohamad menjadi PM, tidak berlaku perkara yang haru biru seperti sekarang ni. Dimana silapnya yer ?


6 ulasan:

delarocha berkata...

dengar cerita ada versi bahasa melayu yang akan dikeluarkan. tapi tak tau bila.

GreenAppleKu.com berkata...

@ delarocha, kalau camtu kena tunggu yg versi bahasa melayu ler, lebih terang pemahamannya. Maklumlah, ayat2 politik yg digunakan jika tersalah tafsir mau silap pemahaman pula. Awak dah beli ker? :)

delarocha berkata...

nak beli tapi bile dgr versi bahasa melayu akan keluar, so better tunggu dulu laaa. beli yang bahasa melayu punye.

Mylady berkata...

bagi pendapat aku, sebab dia ni tegas..sebab tu la orang tak berani nak wat hal time dia jadi PM..if dia kata A, A lah keputusannya..bukan macam sekarang ni, bila orang ugut je, dah menggeletar takut hilang undi..just my 2 cents..

logorithm berkata...

Ini bermula tatkala Tun memecat Anwar, yang sepatutnya menjadi the next PM. Penyokong dah terbahagi.

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Yoa Ngadenin berkata...

beli la..mmg best..semangat cinta malaysia makin membara!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...