My Instagram

SAYA NAK BOLEH ?

                                        

SOALAN  DARI BEN  : 

KENAPA AKU PATUT LETAK BLOG ANDA DALAM BLOG LIST DI BLOG INI ?

JAWAPAN GREENAPPLEKU ;

SULUHKAN CAHAYA DI HATI TERANG
TUNJUKKAN JALAN SEANDAINYA HILANG
TEGAKKAN PERJALANAN YANG BAKAL DI TEMPUH
TEGAKKAN SEMANGAT BILA RUNTUH

SEKIRANYA TAKDIR MENGUJI
CEKALKANLAH HASRAT DI HATI
SEMOGA KESUSAHAN BISA
MENGAJAR ERTI TERUS ASA

GreenAppleKu di lahirkan dengan satu hasrat iaitu untuk mengubati hati insan-insan yang sedang di landa gundah gulana dalam bentuk motivasi dan artikel santai. Diharap blog picisan ini akan terus berada di dalam bloglist setiap blogger agar greenappleku menjadi penawar kepada mereka yang memerlukan. 

Note : Rugi jika tidak letakkan blog saya dalam blog Ben tau. 

Santai Bersama BEN ASHAARI



8 ulasan

Phoenix berkata...

Saya sokong!

GreenAppleKu.com berkata...

@ Phoenix, terima kasih kerana menyokong saya yer..tersangat menghargainya.

Abang Long berkata...

Salam...Blog Ben tu memang famous. Klu blog kita dimasukkan dlm bloglist blog Ben sure blog kita akan terima tempias kefamusan blognya.

Apa2pun, matlamat utama berblogging bergantung kpd siempunya blog. Kalau ingin famaous ada caranya. Kalau ingin dpt duit dr blog juga ada caranya. Kalau sekadar ingin berkongsi ilmu..just share sahaja tanpa perlu fikir utk jd famous.

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/halalkah-benda-yang-kita-makan.html

GreenAppleKu.com berkata...

@ Abang Long, betul komen abang long tu dan blog saya dah lama terkena tempias dari blog BEN tu. My blog mula di kenali ramai sejak berjaya di masukkan ke bloglist BEN.

Tapi kan abang long, saya tetap nak share ilmu dan pada masa yg sama nak letak blog saya dlm blog blogger otai ni. hehe..

Ini Kisah Tia berkata...

singgah dari blog abang BEN ;)

Tak Susah, Tak Senang Berblog

honey amour berkata...

wahhh...mcm semua blogger join ni..:))

Jejaka Terhangat berkata...

JT tak pernah join segmen or bloglist brader ben. bkn sbb sombong, tapi memang sebab bkn cara ni yang JT pilih utk promosikan blog.

GreenAppleKu.com berkata...

@ Jejaka Terhangat, saya tahu dan sedar akan hal itu. JT lainlah dah punya karisma yang tersendiri. Tidak seperti blog picisan saya, yang kena byk promosikan jika mahu lebih ramai yang tahu kewujudan blog yang tak best ni..sob3..