PERTANDINGAN ANUGERAH BLOG PALING POPULAR


Pertandingan Anugerah Blog Popular



Sebagai menghargai jemputan untuk kali kedua dari tuan blog CORETAN ANUAR, kali ini dan pada hari ini saya turut sama menyertai pertandingan tersebut. Memang atau kalah bukan menjadi fokus utama saya. Sebagai tanda sokongan sesama blogger di samping mempromosikan blog GreenAppleKu. hehe..


Terima kasih kepada En. Anuar kerana sudi menjemput blog picisan ini untuk turut sama memeriahkan pertandingan tersebut yang akan tiba ke tarikh penutupnya iaitu pada 31hb Mei 2011.





6 ulasan:

  1. semoga green apple tetap green dan tak akan menjadi red apple...bila semakin popular ....haha gurau2...all the best to you.

    BalasPadam
  2. @ Zalin, terima kasih dan semoga awak pun berjaya jua. kalau tak menang tu, jgn frust sebab itulah adat pertandingan. Keep cool mcm saya. hehe..

    BalasPadam
  3. @pakciklie, im always green....insyaallah.

    BalasPadam
  4. rsa mcm makin byk plak yg anjur anugerah cmni..

    nway, gudluck! =)

    BalasPadam
  5. Hi semua, best blog ni, nak syer video downloader baru ni memang cepat best http://www.mediafire.com/?mnkzjwwz66wdhg4

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!