MAZIDUL AKMAL BUKA SENARAI SAHABAT BLOGGER II : ADA SESIAPA NAK JOIN ? - Eiza GreenAppleKu

MAZIDUL AKMAL BUKA SENARAI SAHABAT BLOGGER II : ADA SESIAPA NAK JOIN ?

Bersama Mazidul


Salam sejahtera buat semua yang sudi singgah di blog picisan saya nih. Berita baik untuk semua, Mazidul Akmal Sidik, yer Mazidul wartawan tu kini dalam proses untuk membuka bloglist ke 2 nya. Kepada yang nak blognya tersenarai di dalam blog En. Mazidul, cepat terjah sebelum tawaran istimewa ni ditutup! Saya? Blog saya tidak layak untuk join. Tak best mana pun blog greenappleku. Sob2..Mazidul konfem tidak membenarkan blog ini tersenarai sebab...





Blog GreenAppleKu.com telah tersenarai dalam senarai sahabat blogger I. Ahaks!! ... 




Kata En. Mazidul, 


Senarai terbabit akan diisi pautan blog difikirkan sesuai.

Blog kerap dikemaskini, kreatif dan mempunyai hasil tulisan berkualiti untuk dikongsi bersama pembaca lain. 

Ops! Jika disenaraikan, pemilik blog tidak perlu meletakkan header blog ini di blog anda :)


Terima kasih.


Nukilan Mazidul Akmal Sidik Jam 2:18 AM


GreenAppleKu : Cepat sebelum terlambat, syaratnya pun tidaklah susah. Kena rajin up date jer. En. Mazidul pun baik dan peramah orangnya.


4 ulasan

Dda Ly berkata...

nak jgak join..tp better kalau kamu dpt linkkan blog mazidul ke entry ini..:) ke saye yg tak jumpe link ye? huhu

meh ke rumah..
~Kau Mawarku...~
keep in touch ye..♥♥♥

GreenAppleKu.com berkata...

@ Dda Ly, cuba awak klik kat header blog Mazidul tu..hehe..

Mohamadazhan hjDesa berkata...

tapi sy teringin nak join list dalam blog ni dulu...macam mana ya.hehe

GreenAppleKu.com berkata...

Okay dah ada pun blog awak dlm bloglist saya, jgn lupa masukkan blog saya dlm bloglist awak yer..tq.

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.