My Instagram

MALAYSIA'S NEXT TOP FEMALE BLOGGER !


Hey girls, do you have what it takes to be the next Malaysia's top female blogger2011? More details coming soon, this contest should be a fun way to show off your true personality and most importantly your blog & get a chance to win a great+ exclusive prize!! Feel free to spread the word around as every little bit helps, Thank You!! by Sandra Azwan

INFO: Salam & hello.....untuk pengetahuan anda, contest ini akan berlangsung tidak lama lagi dan ini merupakan salah satu cara untuk saya dan komuniti masyarakat untuk mengenali anda dengan lebih dekat lagi! Sebagai seorang pereka fesyen, saya berasa bertuah kerana dapat menghasilkan rekaan untuk golongan wanita dan pada masa yang sama saya dapat menterjemahkan hasil rekaan saya berdasarkan personalitycharacter dan aura si pemakai dan ianya bukan satu tugas yang mudah. Ok, straight to the point: Kita sedia maklum bahawa blogger seperti Hanis ZalikhaFatin LiyanaCik Epal dan Yuyu Zulaikha (these bloggers are truly the spokespeople for a new generation of women)mempunyai personaliti dan cara mereka yang tersendiri didalam arus dunia blog ini dan adakah anda juga memiliki 'x-factor' sama seperti mereka dan yang dicari oleh saya selama ini?

P/s: Can you help me spread the LOVE? I need as much feedback on these as possible! Thanks for your help. I really appreciate it. Thank you so much! Fyi, mengikut terma dan syarat, blogger2 yang namanya disebut diatas dikecualikan dari join contest ini. Harap Maklum. Peace

Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart. ~Kahlil Gibran

GreenAppleKu : Sabar menanti perkembangan terkini kontest yang di anjurkan oleh Designer terkenal Sandra Azwan. 


9 ulasan

SANDRA AZWAN berkata...

Salam cik greenapple..;-)
terima kasih sudi promote contest yang bakal berlangsung nie....;-)

GreenAppleKu.com berkata...

Sama-sama Sandra, boleh beri soalan bocor tak? hehe..

Jejaka Terhangat berkata...

nandesuka?

yusri berkata...

green apple...mana aci macam tu...hahaha

GreenAppleKu.com berkata...

@ Jejaka Terhangat, nandesuka tu per banda yer? Ni perkata baru saya belajar untuk hari ni..hehe..

GreenAppleKu.com berkata...

@ Yusri, alah awak ignore jer lah, nanti saya punjuk Sandra utk buat kontest untuk Male blogger lak..hehe..

efa berkata...

waah2 sandra azwan nak buat contest waa..

kakchik@ella berkata...

sah dan sahih la kakchik tak layak. hihi ..

Chenta Qaseh berkata...

Assalamualaikum to all blogger sisters!!! Interested in our Review and Win contest. Please read the the T&C for further information ya.

http://www.chentaqaseh.com/