My Instagram

BILA BLOGGER TANPA TELUR MENYALAK



Terjah ke blog Mazidul Akmal kerana tertarik dengan tajuk entrinya. Siapa pula blogger yang buat hal nih. Menurut sumber dari Mazidul, blogger nih barangkali tidak menetap di Malaysia. Dan saya pasti dia orang Malaysia sebab mahir mengeluarkan entri dalam Bahasa Malaysia.

Blogger sebegini wajib diburu Suruhanjaya Komunikasi dan Multi Media dan identitinya didedahkan. Klik here untuk baca blog Mazidul  dan klik sini untuk ke blog blogger tersebut.



9 ulasan

... berkata...

as salam..blogger siapa tu? dalam kepala fikir blogger 'telur dibasuh'

@-@"

GreenAppleKu.com berkata...

@... Alfonso Sivaji nama blog blogger tanpa telur tu, bukan blogger Telur Di Basuh tu..

nur berkata...

ISK..
HMM.
NAK G BACA..

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Lizzie Yasmin berkata...

sapalar disebalik nama si Alfanso nie... rasa bengang pun ada ngan dia...

HafizRahman.com berkata...

LAA...baru lepas buat entry yang sama...hehehe=)

Ujang9897 berkata...

si penakut ker

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata...

Alfonso Sivaji, seorang pengecut kerana tak berani dedah identiti. Guna cara yang salah utk sampaikan mesej. Matlamat tak menghalalkan cara.

Cik Kamoo berkata...

Apa teruk sgt blogger tu GA!! Biar Allah laknat manusia mcm blogger nie ...

Fariq berkata...

eh ape cite sebenarnya ni, adeh, tajuk GA letak bukan main syok lagi org nak klik.. ngeh..

p/s: bile nak update link fariq kat bloglist tu.. :p

latest -
Dari Blogger Ke Wordpress