My Instagram

ZACK ZUKHAIRI TUKAR PROFILE INFO


Kata orang, apa ada pada nama. Sebenarnya macam-macam ada dengan nama. Kelakar baca bebelan seorang blogger. Siapa tidak kenal dengan Zack Zukhairi!

"bila guwa tengok drama-drama melayu di tibi, guwa perasan satu perkara. Kalau ada watak lelaki jahat, kaki betina, kaki ngabiskan duit mak bapak, yang corrupt duit company, haaa nama watak tu tak lain tak bukan selalunya 'zack'. celaka apa?? bubuh la nama lain. abdul ke, manap ke..? tak boleh?"


ZACK DAN HANDBAG PINK NYER..


7 ulasan

Ujang9897 berkata...

zz mmg best..nak jd mcm dia..=)


duit dah pencen kak..boleh kluar semua..dh tetap..=)

yusri berkata...

tu la..memang aku pun suka baca blog dia..hahaha

GreenAppleKu.com berkata...

@ Ujang, semua blogger akak rasa sure punya impian utk menjadi sepertinya...( me to sebab entrinya best2)

GreenAppleKu.com berkata...

@ yusri, saya pun suka..

akid berkata...

kalau ada anugerah blogger terbaik sepanjang zaman, saya memang vote zack! Takde blogger lain boleh celen dia!!

logorithm berkata...

Suka kartun dia...

Entri 13PG:  Girl Housemates from Hell!

nia marlissa berkata...

beg pink sapa lah yang dirembatnya tuh