Ahad, 2 Januari 2011

KASANOVA






Nama : Carl Iskandar 
Pekerjaan :  Full time KASANOVA
Status : Single


“Dia tidaklah hensem, gemuk pula, tetapi ayat cinta yang diluahkan membuatkan saya ‘cair’. 

Itu adalah syarat wajib untuk menjadi seorang kasanova. Rupa paras tidak penting. Yang penting hati dan idea. 

Hati yang penuh dengan ayat-ayat cinta. Mampu mencairkan hati wanita yang mendengarnya. Idea sentiasa kena topup sebab jika tidak bagaimana hendak cari rezeki ? 

Sebagai peringatan untuk diri sendiri, kawan-kawan dan kaum wanita di luar sana, SAY NO TO KASANOVA. Hargailah diri anda. Hargailah wang simpanan anda kerana DIRIMU BEGITU BERHARGA.

Sedikit ucapan buat KASANOVA, apakah bekalan anda ke Ahkirat sudah mencukupi? 

(Kasanova : Nanti bila sampai masanya aku bertaubatlah..engkau sibuk kenapa?)

Sempatkah engkau bertaubat kerana tidak siapa tahu bila tarikh kematian tetapi tiada yang mustahil jika esok  telah di tentukan adalah harinya. Kematian adalah satu proses normal untuk setiap benda yang hidup.


6 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

kasanova..say no!!

Jejaka Terhangat berkata...

Giacomo Casanova..dia memang lagend bab mengorat pompuan ni..kasanova diambil sempena nama dia..kalo laki ada ilmu camne nak pikat hati gadis, tapi apply kat bini sendiri takpe la lagi kan. hehe..

Jejaka Terhangat: Tutorial Masukkan Lagu Dalam Entri..

GreenAppleKu berkata...

Rozuan : What you give you get back..kena ingat ayat tu selalu.

Jejaka Terhangat : En. Giacomo Casanova tu takperlah, bukan Islam. Kalau ilmu kasanova apply utk bini sendiri, tak salah. No hal.

Hidup ini sementara, jangan cari masalah.

azhar berkata...

ya dirimu begitu berharga.

Nora Shahaira berkata...

teringat zaman en.hubby mengorat saya..tak de pulak rasa cair ngan ayat dia..cuma rasa dah sampai waktu time family dia datg meminang..huhu
GA~ brutal la gbr belakang tu..sempena new year ya..hepi new year ye..

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata...

setuju.. hati-hati dengan kasanova.. thanks singgah blog saya tadi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...