KITA PUTUS


Kau tanya kenapa aku buat macam ni, ini sebabnya;

1. First month perkenalan kita, kau memang terbaik tapi lama kelamaan suka buat aku marah.
2. Terlalu lama menunggu kau.
3. Suka hati kau jer, tetiba jer kau disconnect ngan aku.
4. Sekarang terlalu susah untuk connect dengan kau. Hijau memanjang.
5. Kerana didalam dunia ini, kita di beri pilihan untuk memilih hanya yang terbaik.
6. Kerana rutinku (blogger) memerlukan seseorang yang pantas. Masa itu emas.

Cukuplah setakat ini perhubungan kita. Selamat tinggal.

5 ulasan:

  1. saye pun dah berkali kali di lukai ni..
    kecewa sangat2..

    BalasPadam
  2. haha..sian beruk band tuh,..hehe

    BalasPadam
  3. tindakan yg bagosss, aku stujuuu

    BalasPadam
  4. Nmpaknya ramai gak yg senasib dgn sy yea...leh baca entry sy di sini...

    http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/aku-sanggup-curang-jika-kau-tak-mampu.html.

    BalasPadam
  5. Sebagai blogger kita perlukan alat yang pantas kerana masa itu emas.

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!