My Instagram

KITA PUTUS


Kau tanya kenapa aku buat macam ni, ini sebabnya;

1. First month perkenalan kita, kau memang terbaik tapi lama kelamaan suka buat aku marah.
2. Terlalu lama menunggu kau.
3. Suka hati kau jer, tetiba jer kau disconnect ngan aku.
4. Sekarang terlalu susah untuk connect dengan kau. Hijau memanjang.
5. Kerana didalam dunia ini, kita di beri pilihan untuk memilih hanya yang terbaik.
6. Kerana rutinku (blogger) memerlukan seseorang yang pantas. Masa itu emas.

Cukuplah setakat ini perhubungan kita. Selamat tinggal.

5 ulasan

diana berkata...

saye pun dah berkali kali di lukai ni..
kecewa sangat2..

Black_roses92 berkata...

haha..sian beruk band tuh,..hehe

ZaCKiLLeRZ berkata...

tindakan yg bagosss, aku stujuuu

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Nmpaknya ramai gak yg senasib dgn sy yea...leh baca entry sy di sini...

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/aku-sanggup-curang-jika-kau-tak-mampu.html.

GreenAppleKu berkata...

Sebagai blogger kita perlukan alat yang pantas kerana masa itu emas.