BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER



Hari ni saya ada dua tugasan dari dunia 'blog' untuk di selesaikan. Tugasan yang pertama dari En.Ben (kena cepat sebab due date sehingga tengah malam ini) dah macam CINDERELLA hehe, suka klik blog beliau untuk re'fresh' my mind dan kadang-kadang tu dapat ilham untuk entri baru. Di blog En.Ben ni boleh dikatakan macam-macam ada. Sebagai blogger yang masih baru dengan dunia blog ni..saya kena banyak belajar dari senior..Hendak seribu daya, tak nak memang banyak songeh!! 

4 ulasan:

  1. xpernah masuk blog ben ashari tu..huhuhu....

    BalasPadam
  2. Knp tak pernah masuk? Awak gaduh ngan dia ker?..hehe just joke..buatlah blog walking ke blog en. ben, mana tahu dapat idea..

    BalasPadam
  3. Mmg betul kena selalu jalan2 baru dpt ilham nak buat entri baru selamat berjaya!

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!