My Instagram

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER



Hari ni saya ada dua tugasan dari dunia 'blog' untuk di selesaikan. Tugasan yang pertama dari En.Ben (kena cepat sebab due date sehingga tengah malam ini) dah macam CINDERELLA hehe, suka klik blog beliau untuk re'fresh' my mind dan kadang-kadang tu dapat ilham untuk entri baru. Di blog En.Ben ni boleh dikatakan macam-macam ada. Sebagai blogger yang masih baru dengan dunia blog ni..saya kena banyak belajar dari senior..Hendak seribu daya, tak nak memang banyak songeh!! 

4 ulasan

Mr.Ix berkata...

xpernah masuk blog ben ashari tu..huhuhu....

GreenAppleKu berkata...

Knp tak pernah masuk? Awak gaduh ngan dia ker?..hehe just joke..buatlah blog walking ke blog en. ben, mana tahu dapat idea..

akuanakpahang berkata...

Mmg betul kena selalu jalan2 baru dpt ilham nak buat entri baru selamat berjaya!

GreenAppleKu berkata...

Thank you..