Tunjukkan catatan dari 2015

Persiapan Kembali Ke Sekolah

Lebih kurang dua minggu dari sekarang, sekolah akan dibuka. Tak lama dah. Da…

Tunangku Tidak Tampan

Cetakan pertama Sold Out! Sekarang masih dibuka untuk pre-order cetakan k…

Jump Street Trampoline Park, Pulau Pinang

Pusat Rekreasi ini terletak di No,70, D'Piazza Mall, Jalan Mahsuri, B…

Selfie!

Selfie! Siapa tak suka berselfie? Aku pun suka! Malah setiap seorang rak…

Jerebu di Pulau Pinang

Bacaan terkini IPU jerebu untuk Pulau Pinang ialah 96. Semakin naik ke par…

Cosmoderm penyelamat aku!

"Arghh!" Aku jerit dalam hati. Cepat-cepat sisa buih sabun y…

Don't Judge Me!

Salam. Cerpen Don't Judge Me, sebelum ini aku dah delete setelah cerpen t…

Bila Dia Terbaik Untukmu.

“Eh! Sakitlah!” Lisa menjerit marah. Terkial-kial Lisa cuba mel…

Jahat

Jika ada orang yang berkata-kata kasar kepada kita, lalu kita jawab dengan …

Takut

Orang mukmin itu takut. Takut mati dalam su'ul khatimah, takut diseksa d…

Pengeluaran KWSP Kekal Pada Usia 55 Tahun

KUALA LUMPUR, 23 April (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun R…

Cepatnya masa berlalu

Dah setahun dua bulan usia budak kecik ni. Memang masa yang berlalu sekara…

Super Mom! #Welcome School Holiday!

Cuti sekolah ni, konfem mak ayah dah plan, mana nak bawa anak bercuti. K…

Super Mom! # Alat tulis

Perghh, Ini pencil case untuk kali yang ke dua. Yang pertama, hilang tanp…

Panas ekstrem!

Memang panas terik sejak kebelakangan ni. Jika tidak ada urusan kerja antara …

Honey-water recipe!

Satu sudu teh madu, campur dengan segelas air suam. Khasiatnya? Baca artikel …

Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat

Sepi. Itu yang aku rasakan pada pagi ini. Tidak seperti hari sebelumnya, sua…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui