JEJAKA TERHANGAT
Apa yang perlu korang buat:


1. Buat satu entri bertajuk "Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat".

GreenAppleKu : Done!

2. Letakkan header blog Jejaka Terhangat kat entri tersebut dan linkkan kepada entri ni.

GreenAppleKu : Success!

3. Dah nama pon Follower BloG Review. So, haruslah jadi follower blog ni.

GreenAppleKu : Follower yang ke...berapa yer?? Itu tak penting, yang konfem, dah lama follow.

4. Bagitau 2 point, apa yang BEST kat blog Jejaka Terhangat ni.
  • Ni blog Iron Man Malaysia (ayat bodek..ahaks!) 
  • Memang panas entri-entri yang diterbitkan, boleh berasap telinga jika terkena pada diri sendiri.. 
  • Namun disebalik sikap 'panas' beliau, ada mesej baik yang hendak disampaikan kepada semua. 
  • Kalau tahan panas, masukkan Jejaka Terhangat dalam bloglist anda!!! 
SAMA KAN!!


8 Ulasan

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

  1. haha..ironman yg kepanasan ek..nice..masuk dlm list menunggu review..ngehh..=)

    BalasPadam
  2. Apa link dia GA? Nak join gak :)

    BalasPadam
  3. Adia : link dia is http://jejakaterhangat.blogspot.com

    Jejaka Terhangat : Peace no War!!

    BalasPadam
  4. awat plak cam iron man? lain la.. tangan die tak berapi cam jejaka terhangat tu.. hehe

    BalasPadam
  5. Jejaka Terhangat @ Tq for your review..

    BalasPadam
  6. bila nak buat segmen lagi...????

    BalasPadam

Catat Ulasan

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

Terbaru Lebih lama