Inginkan baju untuk aktiviti riadah dan semi casual?




Salam dan hai semua 😊

Sejak aku turut serta dalam program Jom Kurus 1 Malaysia musim ke10, aku dah jatuh cinta dengan dunia senaman. Hingga aku terasa bagai ada yang tak complete kalau tak bersenam.  Badan pun mula rasa ada yang tak kena. 

Jika sebelum ni bersenam sekadar isi masa lapang bersama keluarga, tetapi sekarang bersenam adalah aktiviti wajib mingguan. Bukan lama pun. 30 minit hingga 1 jam masa yang aku peruntukkan.


Bila dah seronok bersenam, aku mula tambah koleksi Tshirt Muslimah sedikit demi sedikit. Aku tercari sesuatu yang semi kasual dan labuh. Sesuai untuk pelbagai event. 

Sebab adakalanya setiap kali selepas selesai aktiviti riadah, aku akan terus ke pasaraya besar untuk top up barang dapur. Atau delivery brownies or cookies ke syarikat swasta dan adakalanya pejabat kerajaan.


Kali ni aku nak share dengan korang koleksi terkini Tshirt Labuh aku iaitu... Teelicious! 😍

Teelicious adalah Basic Tee 2.0 istimewa dari HanaTajuddin. Apa yang best tentang Basic Tee ni ia tak melekap di badan, labuh menutup pinggul dan amat selesa untuk aktiviti riadah. Selasak mana pun aktiviti keep fit korang, baju tu tetap tak berkedut. Penampilan tetap wow!

Yang paling best bagi aku, Teelicious ni jenis ironless material dan serap peluh. Selesa dipakai memandangkan cuaca di Penang yang agak panas. 


Nak cuba? Disini aku sertakan alamat agar korang juga boleh cuba Teelicious dari HanaTajuddin ni. 

HANATAJUDDIN
C-23-1 Jalan Serai Wangi L/16L,
Sek 16, Alam Avenue 2,
40200 Shah Alam, Selangor
Tel : +603-55240841
Open : Everyday / Time : 9.00am-6.00pm

Website: http://hanatajuddin.com.my
Instagram: @HanaTajuddin
Facebook: https://www.facebook.com/HanaTajuddinHT/

Thanks sebab sudi singgah dan baca artikel aku untuk kali ni. Semoga urusan kehidupan kita semua sentiasa dipermudahkan Allah. 💜



19 ulasan:

  1. cantik la pink color ...rasa nak order jap lagi ni tambah tshirt ni sesuai dalam apa jua aktiviti...berbaloi

    BalasPadam
  2. cantik gak color pink ni .. ada jugak kang Sal order Basic Tee 2.0 ni.. koleksi Hana Tajuddin memang terbaik !!

    BalasPadam
  3. smooth je warna ni . cantik weih

    BalasPadam
  4. @Salina Johari, order Sal. Sesuai nak gayakan dengan pants yang warna soft juga.

    @Ben Ashaari, hadiahkan untuk isteri. Sure dia suka baju jenis ironless ni. Happy ni sebab founder kbba drop komen. Tq.

    BalasPadam
  5. Sweet color pink tu, berkenan tgk

    BalasPadam
  6. Wahhh baguslah, boleh pakai untuk bersenam jugak.

    BalasPadam
  7. smooth je warna ni . cantik weih

    BalasPadam
  8. suka tengok warna ni, soft je warnanya

    BalasPadam
  9. Betul juga kan.. Baju ni boleh je direct pergi beli barang kat kedai walaupun lepas bersenam. Warna kak baju kak eiza comel dan sweet laa... Sukaa.

    BalasPadam
  10. sweet color ni boleh buat collection

    BalasPadam
  11. Sweet nya kaler dia... berkenan jugak. Lepas niagi rajinlah bersenam bila dah ada koleksi Basic Tee Hana Tajuddin ni.

    BalasPadam
  12. Jelousnyaa sebab kaler ni cantik sangat

    BalasPadam
  13. cantik pulak basic tee warna pink ni.banyak kelebihan pulak tu

    BalasPadam
  14. wah wah pandai laaa posing.. pasnih nak tiru pesen tak tgk muka hahah.. good tips. tapi lawakan color nih

    BalasPadam
  15. cantik, tp ray kalau beli mmg x pakai. hihi

    jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam
  16. cantik bajunya dan nampak selesa dipakai

    BalasPadam
  17. Lawa la kaler ni . soft je. memang selesa sangat pakai untuk macam2 aktiviti

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!