My Instagram

Inginkan baju untuk aktiviti riadah dan semi casual?




Salam dan hai semua 😊

Sejak aku turut serta dalam program Jom Kurus 1 Malaysia musim ke10, aku dah jatuh cinta dengan dunia senaman. Hingga aku terasa bagai ada yang tak complete kalau tak bersenam.  Badan pun mula rasa ada yang tak kena. 

Jika sebelum ni bersenam sekadar isi masa lapang bersama keluarga, tetapi sekarang bersenam adalah aktiviti wajib mingguan. Bukan lama pun. 30 minit hingga 1 jam masa yang aku peruntukkan.


Bila dah seronok bersenam, aku mula tambah koleksi Tshirt Muslimah sedikit demi sedikit. Aku tercari sesuatu yang semi kasual dan labuh. Sesuai untuk pelbagai event. 

Sebab adakalanya setiap kali selepas selesai aktiviti riadah, aku akan terus ke pasaraya besar untuk top up barang dapur. Atau delivery brownies or cookies ke syarikat swasta dan adakalanya pejabat kerajaan.


Kali ni aku nak share dengan korang koleksi terkini Tshirt Labuh aku iaitu... Teelicious! 😍

Teelicious adalah Basic Tee 2.0 istimewa dari HanaTajuddin. Apa yang best tentang Basic Tee ni ia tak melekap di badan, labuh menutup pinggul dan amat selesa untuk aktiviti riadah. Selasak mana pun aktiviti keep fit korang, baju tu tetap tak berkedut. Penampilan tetap wow!

Yang paling best bagi aku, Teelicious ni jenis ironless material dan serap peluh. Selesa dipakai memandangkan cuaca di Penang yang agak panas. 


Nak cuba? Disini aku sertakan alamat agar korang juga boleh cuba Teelicious dari HanaTajuddin ni. 

HANATAJUDDIN
C-23-1 Jalan Serai Wangi L/16L,
Sek 16, Alam Avenue 2,
40200 Shah Alam, Selangor
Tel : +603-55240841
Open : Everyday / Time : 9.00am-6.00pm

Website: http://hanatajuddin.com.my
Instagram: @HanaTajuddin
Facebook: https://www.facebook.com/HanaTajuddinHT/

Thanks sebab sudi singgah dan baca artikel aku untuk kali ni. Semoga urusan kehidupan kita semua sentiasa dipermudahkan Allah. 💜



19 ulasan

Salina Johari berkata...

cantik la pink color ...rasa nak order jap lagi ni tambah tshirt ni sesuai dalam apa jua aktiviti...berbaloi

Ben Ashaari berkata...

Cantik.. Nk g la nanti.

Salina Johari berkata...

cantik gak color pink ni .. ada jugak kang Sal order Basic Tee 2.0 ni.. koleksi Hana Tajuddin memang terbaik !!

Lisa Nurulain berkata...

smooth je warna ni . cantik weih

Eiza GreenAppleKu berkata...

@Salina Johari, order Sal. Sesuai nak gayakan dengan pants yang warna soft juga.

@Ben Ashaari, hadiahkan untuk isteri. Sure dia suka baju jenis ironless ni. Happy ni sebab founder kbba drop komen. Tq.

Mama Kembar 3 berkata...

Sweet color pink tu, berkenan tgk

mas saari berkata...

Wahhh baguslah, boleh pakai untuk bersenam jugak.

Lisa Nurulain berkata...

smooth je warna ni . cantik weih

Izyan Balqis berkata...

suka tengok warna ni, soft je warnanya

Sofinah Lamudin berkata...

Betul juga kan.. Baju ni boleh je direct pergi beli barang kat kedai walaupun lepas bersenam. Warna kak baju kak eiza comel dan sweet laa... Sukaa.

athirah hassin berkata...

sweet color ni boleh buat collection

Emarieys berkata...

Sweet nya kaler dia... berkenan jugak. Lepas niagi rajinlah bersenam bila dah ada koleksi Basic Tee Hana Tajuddin ni.

qaseh dalia berkata...

Jelousnyaa sebab kaler ni cantik sangat

Radhia Razali berkata...

cantik pulak basic tee warna pink ni.banyak kelebihan pulak tu

azni berkata...

wah wah pandai laaa posing.. pasnih nak tiru pesen tak tgk muka hahah.. good tips. tapi lawakan color nih

Raydah berkata...

cantik, tp ray kalau beli mmg x pakai. hihi

jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Hans berkata...

cantik bajunya dan nampak selesa dipakai

fizafantagirO berkata...

Lawa la kaler ni . soft je. memang selesa sangat pakai untuk macam2 aktiviti

Bella Idura berkata...

Cantik betul.