"Mama, abah balik Jumaat ni ke?"

Januari 24, 2018 2
Salam dan hai semua. 😉 Itu soalan yang selalu Hud tanya bila dia teringat kat abah dia. Mungkin dia terasa kehilangan. Mungkin dia...

Beauty wish list : Facial Scrub.

Januari 22, 2018 2
Salam dan hai korang. 😘 Setiap dari kita pasti ada wish list. Macam tu juga dengan aku. Facial Scrub dari Sendayu Tinggi ataupun ...

Simpang jalan.

Januari 15, 2018 5
Ikhsan google.  Salam dan hai korang. 😉 Pagi tadi, sebaik sahaja aku membelok masuk ke kanan jalan, ada sebiji kereta ni berhen...

Hidup dalam debaran.

Januari 12, 2018 1
Ikhsan gambar Google. Tq. " Ya Allah, kau peliharalah ahli keluargaku daripada sebarang malapetaka, bencana, hasad dengki, fitn...

Jauhi dosa besar.

Januari 10, 2018 0
PERKONGSIAN 1 HARI 1 HADIS Jauhi Dosa Besar عَنْ عَبْدِ الرَّحْمَنِ بْنِ أَبِي بَكْرَةَ عَنْ أَبِيهِ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ ق...

Amal yang tidak ikhlas.

Januari 08, 2018 0
PERKONGSIAN 1 HARI 1 HADIS Amal Yang Tidak Ikhlas إِنَّ اَوَّلَ النَّاسِ يُقْضَى يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَلَيْهِ رَجُلٌ اسْتُشْهِدَ ...

Adab makan.

Januari 06, 2018 0
PERKONGSIAN 1 HARI 1 HADIS Adab Makan عَنْ عُمَرَ بْنَ أَبِي سَلَمَةَ يَقُولُ: كُنْتُ غُلاَمًا فِي حَجْرِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى ا...

Part 1 : HOMESTAY (Seramlicious)

Januari 04, 2018 4
Hai korang. Thanks ya sebab sudi baca artikel aku untuk kali ni. Perkongsian kali ni terpaksa aku buat part by part kerana banyak...

Kembali ke sekolah.

Januari 02, 2018 0
Rutin harian aku kembali back to normal. Setelah sebulan lebih bercuti dari ke hulur hilir hantar anak ke sekolah dan pusat tuisy...

Trusted customer.

Januari 01, 2018 3
Dalam dunia bisnes, samada bisnes dari rumah mahupun yang punya syarikat, tetap akan berhadapan dengan pelbagai ragam pelanggan. ...