Bowling. Let's roll! - Eiza GreenAppleKu

Bowling. Let's roll!



Sebenarnya tak rancang pun nak bawa my askar main bowling. Tetiba sahaja idea ni muncul. Kiranya quality time bersama keluarga gitew. (^_^)

My askar apa lagi, mereka nakkkk je. Pantas mereka siapkan apa yang perlu. Dan lokasi kami ialah ke Premium Lane yang terletak di tingkat 5, SunShine Square, Bayan Baru, Penang. 

Perkongsian gambar dari Google

Antara salah satu sebab Premium Lane menjadi pilihan kami ialah  lokasinya yang paling dekat dengan kawasan tempat tinggal aku. Tak terlalu crowded dan senang dapat parking. Ciri-ciri ini semua penting dan selalu aku ambil kira.

Sabar mengumpul mata.

Hud belajar menaip.

Cantik wallpaper Premium Lane ni.

Bukan apa, ada anak kecil ni mood dia tak menentu. Nak nak kena time dia nak tidur, lagilah pelbagai ragam yang keluar. So, kena pandai susun atur masa agar akhirnya happy ending untuk semua. 


No comments

GreenAppleKu.com. Powered by Blogger.