Isnin, 14 September 2015

Tunangku Tidak Tampan



Cetakan pertama Sold Out! Sekarang masih dibuka untuk pre-order cetakan ke dua. Jika anda mencari novel tarbiah yang terkesan dijiwa, bebas adegan cinta sebelum nikah, penat dah asyik kisah kehidupan datuk datin tengku syarifah mahupun anak orang kaya lagi hensem dan mr and mrs perfect, novel ini wajib berada dalam simpanan. Letak dalam rak yang berkunci sebab novel ini tidak akan anda jumpa di kedai buku. Hanya boleh beli secara online. Dan terhad!

Berminat? Cepat WhatsApp penulis ensem lagi comel, Encik Sederhana ataupun satu lagi nama fb penulis ni Encik Tembikai (rasanya sekarang dah bertukar ke Penulis Misteri). Terjah fb beliau untuk baca  sinopsis Tunangku Tidak Tampan. Tapi tengok cover novel, nampak tampan je. Kan. 

"Apa ada pada wajah yang tampan jika iman yang ada tidak setampan wajah."


Sabtu, 12 September 2015

Jump Street Trampoline Park, Pulau Pinang



Pusat Rekreasi ini terletak di No,70, D'Piazza Mall, Jalan Mahsuri, Bayan Baru, Pulau Pinang. Waktu operasi dari jam 10;00 pagi hingga 10:00 malam.

Tak susah nak cari lokasi Pusat Rekreasi ini. Jika korang dari Spice Arena, bangunan ini berada di sebelah kanan korang. Betul-betul selepas lampu isyarat simpang empat. Paling tidak, korang Waze saje. :)

Baru-baru ini, pihak Jump Street Penang, telah memberikan kupon masuk percuma kepada beberapa sekolah menengah terpilih sekitar negeri Pulau Pinang. Dapatlah anak aku yang sekolah menengah ke Pusat Rekreasi tersebut dan menimba pengalaman ketika berada di situ. Aku? Aku lepak di luar bangunan melihat pelbagai kerenah pelajar dari pelbagai sekolah ketika mereka berada di sana.

Tiket masuk ke Pusat Rekreasi ini boleh tahan juga harganya. RM27 per hour. Korang boleh lawat FB mereka Jump Street Trampoline Park Penang, untuk lihat sendiri pelbagai gambar dan event yang telah diadakan. 


NetKL Network

Catatan Popular