My Instagram

Multitasking nya hidup aku.


Setiap hari, bila tiba part nak memasak, tak kiralah masak untuk sarapan ke, tengahari ataupun makan malam, sure aku berimaginasi, alangkah senangnya kerja aku jika ada peralatan memasak yang multitasking. Sambil goreng telur boleh masak lempeng. Macam tu lah lebih kurang angan-angan aku. Boleh jimatkan penggunaan gas, minyak masak, sabun pencuci pinggan (sebab kurang peralatan memasak yang nak disental) dan tenaga aku.

Satu hari tu, sementara aku mencari ilham untuk karya Single Forever Alone aku, aku layan fb, aku terlihat alat ni. Sesuatu kan. Suka aku. Jangan tanya aku mana nak beli sebab aku pun tak tahu. Hee..

Sehingga bertemu lagi. Aku nak kembali fokus mengarang karya aku ye. Settle bab 1, baru aku up dalam blog.


1 ulasan

Nur Zayyani Liman berkata...

Salam kenal..hi dear..
Macam best je alat ni kan..nanti dah tau nak beli kat mana..pastikan update kat blog u..hihi