Khasiat Pati Delima Gulsan

April 24, 2014 4
Antara kesan yang aku alami sendiri, one day aku belek cermin untuk sapu serum. Tetiba aku perasan ada kelainan pada kulit wajah aku. ...

Aku curang...?

April 19, 2014 0
Tajuk artikel dah serupa tajuk novel. Satu novel yang pernah aku baca, tajuk AKU BENCI KAU karya Rabihah Nur Ridhuan. Suka novel ni. Best...

Biar papa asal bergaya?

April 18, 2014 0
Penjelasan daripada Lisa di sambut dengan gelak tawa penuh penghinaan oleh Maya. Sambil mengeleng kepala, Maya dengan angkuhnya bangun da...

Alahai perempuan..

April 17, 2014 0
Mana pergi maruah dirimu, apabila suami orang berkata..  " TAK NAK. JANGAN GANGGU AKU. AKU ADA ISTERI."  Tetapi kau tet...

Release tension cara aku.

April 15, 2014 0
Ada pelbagai cara untuk orang 'release tension'. Salah satu cara aku, membaca. Lately ni, membaca novel dapat merehatkan minda ...

I'm back dan aku rindu korang!

April 11, 2014 3
Last entri aku..(scroll page blog, klik arkib) bulan november 2013. November, december, januari, febuari, mac, april. Sekarang bulan april,...