GARNIER LIGHT BRIGHTENING EYE ROLL ON


Puffy eyes? Dark eye circles? Eye bags? Try this! 

Sebagai salah satu alternatif untuk menghilangkan masalah yang tersebut di atas. Setiap dari kita tidak lari dari menghadapi masalah 'ter' tidur lewat di sebabkan banyak sebab yang menyebabkan kita 'terlewat' tidur. 

Ada yang di sebabkan sibuk mengulangkaji pelajaran di saat akhir, ada yang di sebabkan sibuk 'blog walking' di malam hari kerana sibuk dengan tugasan utama di siang hari (saya lah tu).

Bila bangun pagi, lihat cermin, ahh mataku! 

Produk ini telah masuk botol ke dua saya gunakan. Sangat berkesan dan sangat berbaloi terutama jika anda membeli di saat ada potongan harga. :) Saiznya yang kecil, mudah untuk kita bawa ke mana sahaja. 

Dengan menggunakan produk ini dengan cara yang betul, insyaallah, tiada lagi mata panda. Jom semak samada, betul atau tidak cara anda menggunakan Garnier Light Brightening Eye Roll On.





































11 ulasan:

  1. owh..begitu penggunaannya.. tq..sharing is all about caring..=D

    BalasPadam
  2. dah try dulu..tp hampa..x berkesan pun..:(
    cara tradisional jugak yg best, pakai teh. ;)

    BalasPadam
  3. pernah guna dan sedang guna

    komen: biasa aje...mmm...depend on person kot?..

    BalasPadam
  4. @ ♥ Elin ♥ , Cara tradisional pun ok gak elin. Terutama di waktu kecemasan. Ok jer. : )

    BalasPadam
  5. @ Diana @ bilakukatacinta, yup betul tu diana, depends on person gak. Jika sesuai dgn kita, teruskan. Jika tidak, tukar lain jer. Guna uncang teh seperti yang Elin komen tu, boleh sahaja. : )

    BalasPadam
  6. saya turut menggunakannya.. :)

    BalasPadam
  7. nata saye ni bile senyum, kantung die beso beno. tu kire eye bag jugak ke? dh beli benda ni, hopefully jadi la..

    BalasPadam
  8. Saya baru beli hari. Lepas baca entri blog akak ni pagi tadi sebelum pergi sekolah, balik sekolah terus beli. Hehe... Harap-harap berkesanlah pada saya. Dah lama nak hilanglan eyebag tapi tak de masa. Lagi-lagi bila ibu saya nak buatkan lense instead of spek like ussual. Dahlah eyebag saya nampal gila bila buka spek (kawan saya kata) sebab saya berkulit cerah. Huhu

    BalasPadam
  9. Akak harap ianya sesuai dengan Sarah. Sebab sesetengah produk ni tengok boleh sesuai dengan kita ataupun tidak. Dan jangan lupa, pastikan tidur cukup, 7 jam serta jaga pemakanan.

    BalasPadam
  10. Cara pakai nie mcm mna ..
    Siang malam ka ?
    Atau pakai sekali ja

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!