My Instagram

HELIZA HELMI HIJAB


Suka melihat cara pemakaian hijab oleh Heliza Helmi? Mahu memiliki satu? Mana tahu boleh di gayakan di hari lebaran nanti. Aurat terpelihara dan anda kelihatan cantik bergaya. Okay tak promosi saya ni? hehe..

Secara peribadi, saya suka dengan gaya hijab yang digayakan oleh Heliza Helmi. Telah lama tercari-cari cara pemakaiannya. Akhirnya, telah saya temui. 


Order code : HHH (Heliza Helmi Hijab)
Any enquiry & pre-order please send email to : helizahelmihijab@gmail.com
length : 60", material : chiffon silk

Price: RM 150.00 FREE POSTAGE (Within Malaysia)
















18 ulasan:

  1. ha ah la..betul-betul menutup aurat mengikut syariat..saje nak beli..mahalnya..tak pe..cari cara lain plak..

    BalasPadam
  2. cantik.. tp akak rasa kalu akak pakai.. anak2 akak sempat sembunyi dalamnya.. akak pakai tudung tangkap sempat je.. ala2 ariani aka tudung awning tu...

    BalasPadam
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ija..........

    BalasPadam
  4. tu je ke tutorial dye? style tudung heliza semua best!

    BalasPadam
  5. @ Nora Shahaira, memang agak mahal, tapi konfem lepas ni ada yg cetak rompak punya. hehe..selamat berpuasa Nora.

    BalasPadam
  6. @ aimaniman , haha..ada2 jer kak ni.. memang boleh main sembunyi2 tapi selesa memakainya.

    BalasPadam
  7. @ Ujang9897 , ujang rindu ija yer..hehe..

    BalasPadam
  8. Cantek tp mahal..huhu..tk mampu den~

    BalasPadam
  9. aku suka betul minah nih..mmg ayu betul...bukan setakat beauty with brain jek..solehah lagik...respect betul la!!

    BalasPadam
  10. dia ni pkai hijab jenis apa pun, still maintain comey gila.. hehe..

    BalasPadam
  11. wahhhh thanks share ye ^^
    appreciate sgt . hihi

    BalasPadam
  12. waa!!!! lawa!! tp kiter student yg cuti sem 4 bulan yg mengagngur aja..jd xada duit nk beli...sob..sob..tp..tp..kiter dh folowed blog yg comel ney.. :)

    BalasPadam
  13. memang best pakai hijab besar nie..najah sllu guna tudung bawal..buat shawl..so dpt lebih lebar..:)
    kreatif Ija..:)

    BalasPadam
  14. waaah excited nye tengok!

    simple+senang+labuh+cute!

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!