AKTIVITI YANG SEMUA WANITA SUKA LAKUKAN, LELAKI TAK LEH NAK KATA APA DAH.












6 ulasan:

  1. lelaki menjadi mangsa kena angkat semua benda
    kekeke
    :P

    BalasPadam
  2. @ AzatLazat, kami kan kaum yang lemah. Puasa pula nih. Tolonglah yer..hahaha..

    BalasPadam
  3. haha.. pantang tgk ad sale.. mesti serbu.. but still lg berjimat :)

    BalasPadam
  4. @ sara zainol , betul tu sara, jadi pengguna bijak. Walaupun sales tapi kita beli benda yg perlu jer. huhu..

    BalasPadam
  5. Yang paling best, I tengok si lelaki pulak yang kena pegang tas tangan si awek/bini. Hilang macho gitu. Har har har!


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Gadis comel

    [U] Kentut durian

    [18SX] Haaa??? Video seks Paris Hilton tersebar lagi???

    BalasPadam
  6. haha.. yg ni mmg no comment.. dan mmg x ley kate papepon. hehe.. bia la.. maybe ngn care ni, pmpuan akan lebih happy kan. cm laki2, suke modified krete, pmpuan lak suke shopping. =)

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

DISCLAIMER

Ini adalah blog peribadi. Sebarang PRINT SCREEN adalah dilarang kecuali dengan kebenaran penulis.
Penulis tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli, secara sengaja atau tidak sengaja. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah jika terdapat maklumat tambahan, bukti atau fakta yang lebih sahih.
TERIMA KASIH.