ZACK..BILA NAK UPDATE BLOG? RAMAI YANG RINDU NI.. - Eiza GreenAppleKu

ZACK..BILA NAK UPDATE BLOG? RAMAI YANG RINDU NI..



Tidak perlu di perkenalkan lagi blogger 'otai' ni. Walaupun last entrinya pada 23hb Febuari 2011 yang lepas, tetapi bila terjah blog beliau, wow! ramainyer pembaca yang sedang membaca artikel di blognya.

Ramai rakyat jelatanya bertanya, 

" bila nak buat entri baru "


" bila nak up date blog"


" dah rindu nak baca artikel baru ang , zack oii.."


" Abg Zack, update plzz..dh lama xgelak,tersengih sorg² nie. =)"


"bro bila nk updated blog..fb dah semalam..pnh mkn kasut saiz lapan x?..pnh dgr org mati tercekik selipar..???...updated ar!!"


" bro, aku dah puas baca sume. dah bosan. cepat la update. ko tgh bz nk kahwin ke bro?"


" update laaa barrrruuuuuuuuu.. uwaaaaaaaa"


GreenAppleKu : Itulah diantara luahan hati rakyat jelata di blog Zack. Sabar sahaja dengan tindakan Sultan (Zack). Jangan jadi rakyat yang derhaka yer. 









Salah satu artikel milik zack yang best. Kartun pun comel-comel, bulat-bulat.



8 ulasan

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

wahhhh nak kene terjah ni hehe

Akid azami berkata...

hahah tu la pasal akak epal hijau..

GreenAppleKu.com berkata...

@ Adza,memang wajib terjah pun. Best blog dia.

GreenAppleKu.com berkata...

@ Akid, sabar menanti, tapi ada gak yg gurau sampai warning nak kasi mkn kasut. Gurau tahap manje agaknyer..tak per zack ok punya tu.. tahan gurau.

Dr Love berkata...

abg zack sibuk kutt..
mana minuman jus yang kamu janji kan tu? mkaseh ya sudi jengah blog saya..

CIRI-CIRI BLOG YANG MENDAPAT SAMBUTAN PEMBACA

GreenAppleKu.com berkata...

@ Dr.Love, malam2 kedai jus epal dah tutup ler Dr.

Tq sebab sudi jengah blog picisan ni..

not irene berkata...

rindu dia juga...

kalau zack zukhairi baca, lagu ni untuk awak.

Engkau pergi tiada pesan
Kabar darimu ku nantikan
Karna janji pun kau lupakan
Meranalah aku seorang

Akan kucari walau kemana
Ingin aku berkelana
Ke ujung dunia engkau kucari

Kalau hatiku sedang rindu
Pada siapa ku mengadu
Karna hati bertanya selalu
Berlinanglah air mataku

Rindu
Mengapa rindu hatiku tiada tertahan
Kau tinggalkan daku seorang

GreenAppleKu.com berkata...

@ irene, hahaha..leh tahan jiwang irene nih..

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.