ZACK..BILA NAK UPDATE BLOG? RAMAI YANG RINDU NI..



Tidak perlu di perkenalkan lagi blogger 'otai' ni. Walaupun last entrinya pada 23hb Febuari 2011 yang lepas, tetapi bila terjah blog beliau, wow! ramainyer pembaca yang sedang membaca artikel di blognya.

Ramai rakyat jelatanya bertanya, 

" bila nak buat entri baru "


" bila nak up date blog"


" dah rindu nak baca artikel baru ang , zack oii.."


" Abg Zack, update plzz..dh lama xgelak,tersengih sorg² nie. =)"


"bro bila nk updated blog..fb dah semalam..pnh mkn kasut saiz lapan x?..pnh dgr org mati tercekik selipar..???...updated ar!!"


" bro, aku dah puas baca sume. dah bosan. cepat la update. ko tgh bz nk kahwin ke bro?"


" update laaa barrrruuuuuuuuu.. uwaaaaaaaa"


GreenAppleKu : Itulah diantara luahan hati rakyat jelata di blog Zack. Sabar sahaja dengan tindakan Sultan (Zack). Jangan jadi rakyat yang derhaka yer. 









Salah satu artikel milik zack yang best. Kartun pun comel-comel, bulat-bulat.



8 ulasan:

  1. hahah tu la pasal akak epal hijau..

    BalasPadam
  2. @ Adza,memang wajib terjah pun. Best blog dia.

    BalasPadam
  3. @ Akid, sabar menanti, tapi ada gak yg gurau sampai warning nak kasi mkn kasut. Gurau tahap manje agaknyer..tak per zack ok punya tu.. tahan gurau.

    BalasPadam
  4. abg zack sibuk kutt..
    mana minuman jus yang kamu janji kan tu? mkaseh ya sudi jengah blog saya..

    CIRI-CIRI BLOG YANG MENDAPAT SAMBUTAN PEMBACA

    BalasPadam
  5. @ Dr.Love, malam2 kedai jus epal dah tutup ler Dr.

    Tq sebab sudi jengah blog picisan ni..

    BalasPadam
  6. rindu dia juga...

    kalau zack zukhairi baca, lagu ni untuk awak.

    Engkau pergi tiada pesan
    Kabar darimu ku nantikan
    Karna janji pun kau lupakan
    Meranalah aku seorang

    Akan kucari walau kemana
    Ingin aku berkelana
    Ke ujung dunia engkau kucari

    Kalau hatiku sedang rindu
    Pada siapa ku mengadu
    Karna hati bertanya selalu
    Berlinanglah air mataku

    Rindu
    Mengapa rindu hatiku tiada tertahan
    Kau tinggalkan daku seorang

    BalasPadam
  7. @ irene, hahaha..leh tahan jiwang irene nih..

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!