WANITA MELAYU SEKSA! - Eiza GreenAppleKu

WANITA MELAYU SEKSA!


Minta maaf kepada yang telah membayangkan ada entri berunsur lucah untuk artikel kali ini. Dan saya juga memohon maaf andai artikel ini di rasakan terkena pada batang hidung sendiri. Tiada niat nak kenen-kenen apatah lagi mengumpat. Sekadar berkongsi ilmu yang saya dapat dari blog ini (klik to review)


Kesilapan besar:

Apa tujuan sebenar pakai hijab ? Apa tujuan pakai tudung ? Apa tujuan fesyen Muslimah ?
Sudah pastinya UNTUK MEMELIHARA AURAT bukannnya UNTUK KELIHATAN SEKSI ! Tudung sudah OK..! Apa pasal gatal sangat mahu pakai skirt macam bukan Islam.
Nanti, mini skirt pun mahu dicuba...?

Kononnya tak mahu nampak kaki, jadi ganti dengan memakai LEGGING hitam ketat. Hakikatnya, LEGGING ketat itu masih menampakkan bentuk betis yang sangat ketara. Ia ibarat betis yang telanjang.

Nasihat..

Pakailah blouse labuhhhh dengan tudung...
Tak payah menggatal nak pakai skirt...!


Pilihlah Gaya dan Fesyen Yang Dihormati Dan Dimuliakan


GreenAppleku  : Memang awesome blog ni. Wajib terjah!


15 ulasan

Afuan Shah berkata...

blog tu memang stai..hik3...

btw..rengoklah banyak blog shop yg jual2 menda ni...

Faris Adli berkata...

dulu masa kat sekolah, cikgu ajar aurat perempuan semua kecuali muka dan tapak tangan dan baju kena longgar tapi dia dengar just part aurat tu je..part yang kena longgar tu dia tak dengar. tu yang pakai mcam tu

GreenAppleKu.com berkata...

@ Afuan, memang stai. Boleh bikin hati panas...

GreenAppleKu.com berkata...

@ faris, agaknyer ler tu..huhu..

j-QAF SK SULAIMAN berkata...

Sekarang ni mmg banyak baju yang pelik...Tutup aurat tapi tak kena dengan cara islam...

GreenAppleKu.com berkata...

@ J-Qaf, memang byk baju yg pelik2 berada di pasaran. Tu yg tersalah memilih fesyen. Huhu..

kotak bulat berkata...

dorang pikir stakat tutup je da cukup.
thanks 4sharing :)

GreenAppleKu.com berkata...

@ kotak bulat, t shirt lengan pendek, bertudung tapi sekadar selendang, tu dah di kira cukup syarat tutup aurat!

Ayen... berkata...

nilaa yg dinamakan fesyen nak melingkupkan orang islam.betul x???

GreenAppleKu.com berkata...

@ Ayen, betul tapi cantik2 ler fesyen tu semua..huhu..

fRaMe+LenSeS berkata...

nice sharing kamu.. dalam maksudnya.. sama2 kita mendoakan depa ya.. :)

Mylady berkata...

hehehe..teringat plak pada satu kes budak AF...bertudung..tapi, ada tawaran berlakon, bukak tudung, pastu, bila wartawan tanya, dia kata "saya masih menutup aurat sebab walaupun buka tudung, saya memakai rambut palsu tanpa mendedahkan rambut sebenar saya"....senget!!

Mohamadazhan hjDesa berkata...

macam2 ada...huhu

jauhilah daripada semua ni, moga mereka diberikan hidayah..


"Ustaz Skim Cepat Kaya" Memiliki Jet Persendirian dan Kereta Mewah

Nora Shahaira berkata...

tu la... masa jadi bebudak dulu, mak pesan bergaya selagi boleh...nanti da besar kempunan...masa tu tak paham..tapi memang minat pakai skirt..rupanya.. bila da baligh wajib menutup aurat, tak kisahlah...da merasa...deme ni golongan twrlambat la ni..

GreenAppleKu.com berkata...

@ Nora, skirt labuh ok lagi Nora. Bergaya tak salah asalkan kita masih menjada aurat.

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.