UJANG DAN YANA YANG KAHWIN, RAMAI YANG SEDIH TERMASUKLAH SAYA.. - Eiza GreenAppleKu

UJANG DAN YANA YANG KAHWIN, RAMAI YANG SEDIH TERMASUKLAH SAYA..


Kenapa pula saya nak sedih, sepatutnya happy. Karang ada pula yang tersalah sangka. Janganlah begitu yer, gosipkan saya ngan Ujang. Tak best ler nak gosip saya ngan Ujang tu. hehe. Saya sedih sebab tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan Ujang dan Yana. Jauh ler pula. KL ngan Penang. 

Hanya entri sebagai penganti diri. Kenapa sampai perlu buat entri untuk Ujang? Sebab Ujang adalah salah seorang rakan blogger yang tersenarai dalam bloglist saya, sebab Ujang juga rajin cari pasal ngan saya dan yang paling utama sebagai meraikan pasangan pengantin baru. 

Ucapan buat Ujang dan Yana, Selamat Pengantin Baru, moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Kalau korang nak tips suami isteri, rajin-rajinlah search dalam blog saya. Banyak tips dan panduan untuk anda yang bergelar suami dan isteri. Jom layan gambar pengantin baru, sebelum dan selepas. Credit to Ain Syafiqah for all lovely picture. Love her work.



Pre Wedding




Selamat Pengantin Baru to both of you..


p/s: Ada sesiapa yang nak saya entrikan majlis perkahwinan ker? Kalau ader jangan segan silu gi tahu saya. Janji korang dah masukkan blog saya ke dalam senarai bloglist korang. Peace and live life happy.


8 ulasan

kakchik@ella berkata...

kakchik pegi semlm tgk diaorg kawin. meriah dn happening dgn bdk2 blogger.

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata...

wah! happening arrhh!

Mohamadazhan hjDesa berkata...

wah...romantik gitu.hehe

tahniah2, selamat pengantin baru!

akid azami berkata...

den pun tak pat pergi. Huhuhu menci menci menci!

qucachahir berkata...

hihi..sedey jugak sebab tak dapat pegi.. ;(
btw..tahniah ujang n yana! (^^)

►AdamXis◄ berkata...

assalam...Tahniah utk Ujang n yana...semoga jodoh kekal hingga akhir hayat dunia dan akhirat...meriah adam tgk kenduri dia org dgn blogger...tgk dalam gambar2 kat facebook laa...huhuhu

Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

GreenAppleKu.com berkata...

menci..menci..menci, kepada semua yg sempat pegi..(dalam hati ni, bertuahnya korang dapat bahankan Ujang.)

yg senasib ngan saya, sekadar entri dan doa sebagai penganti diri..

Ujang9897 berkata...

tq kak.=)

nanti sy wusha2 entri2 utk suami..hee

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.