SUNAH SAKURA TANYA BEST KER HEADER AKU ? - Eiza GreenAppleKu

SUNAH SAKURA TANYA BEST KER HEADER AKU ?




Hari ini memang hari support kontest yang di anjurkan oleh rakan blogger. Kepada yang nak join, sebelum jam 4 petang hari in. Sekadar menambah kenalan blogger, berkenalan dengan lebih ramai blogger. 

Header saya memang dah best dah. Boleh gerak ke kiri dan ke kanan buah epal hijau tu. Best kan!

Header saya di tempah khas di blog Fahmi Mahat. Kepada yang nak sangat header yang seakan-akan blog saya, pergi terjah blog beliau.

10 ulasan

Sunah Mohammad berkata...

yang ni kannn...memang dari dulu lagi sangat teruja tengok....!!!! hahahahaha~ sebab epal dia leh gerak2... thanks join~ ^_^

GreenAppleKu.com berkata...

@ Sunah, thanks sebab sudi datang komen..

misyamissyou berkata...

menarik..flash

Skype Crew berkata...

lame xsinggah tgk blog sahabat2.. nmpknya dah bnyk perubahan yg berlaku. Alhamdulillah...

cantik header tu..leh gerak2 lagi.. ;)

akutetapaku.com berkata...

gud luck!...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

NiSha berkata...

suka apple tu dah kene makan ble jadi bulat balik.. mmg best + cantik

http://heandsheloves.blogspot.com/

follow sini juga..

mcm ni lah berkata...

yeahhh designer kita sama lah,. header saya baru siap semalam. puas hati kan header ni pun tak berat

logorithm berkata...

Hah! Baru jer hari tuh I komen kat shoutbox Ms. GreenApple yang I suka header baru nih...

Mohamadazhan hjDesa berkata...

header kreatif! =)

Solihin Zubir berkata...

header epal tu mmg cool la.. kalah cik epal.. heheh..

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.