SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...



Nak semua watak PELAKON WANITA UTAMA yang ada dalam semua filem ni.. hehe.. jangan lupa greenappleku.com yer..

  • FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5
  • PIRATES OF CARRIBEAN
  • NUR KASIH

Tutup jam 3 petang ni... kasi extra time.... BEN ASHAARI


14 ulasan:

  1. @ pakcillie, pelakon maya a k a blogger jer, huhu

    BalasPadam
  2. as salam..
    hehe.insya'Allah ;)

    BalasPadam
  3. ha.. kena tag kat sini
    http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

    BalasPadam
  4. Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

    Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

    BalasPadam
  5. @ shopping2u, tq awak..muahhh..

    BalasPadam
  6. hye..
    anda terpilih dalam watak cerita PIRATES OF CARRIBEAN(version oneniezuka)..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  7. @ One, day baca, best sebab awak guna greenappleku.com untuk search..hehe..

    BalasPadam
  8. Mintak kebenaran gune name ye hik3 sekian..:)

    BalasPadam
  9. green apple pun kena tag..hihi

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  10. @Areliff, guna jer sebab saya memang baik hati.

    BalasPadam
  11. @ Mastura, selain dari tajaan buah epal hijau, laptop epal pun saya taja gak..huhu..

    BalasPadam
  12. cita2 greenapple nk jd pelakon tertunaila....="))

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

DISCLAIMER

Ini adalah blog peribadi. Sebarang PRINT SCREEN adalah dilarang kecuali dengan kebenaran penulis.
Penulis tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli, secara sengaja atau tidak sengaja. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah jika terdapat maklumat tambahan, bukti atau fakta yang lebih sahih.
TERIMA KASIH.