Malaysia's Next Top Female Blogger 2011. Enter Now!! - Eiza GreenAppleKu

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011. Enter Now!!



Sekadar memeriahkan pertandingan yang di anjurkan oleh Sandra Azwan. Menang atau kalah tidak menjadi matlamat utama walaupun hadiah yang disediakan oleh Sandra, sungguh lumayan..


Main Prize: Sandra Azwan ‘Baby Doll Dress’ worth RM850.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.

1st Prize: Sandra Azwan ‘Front Zipper Top’ worth RM550.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.

2nd Prize: T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ Coffee Bean, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan. 

Lumayan kan! Kepada yang tidak pernah tatap wajah Sandra, ini adalah blogger merangkap pereka fesyen yang baik hati..hehe..









1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)


GreenAppleKu lahir pada April 2010. Kenapa GreenAppleKu ? Apa yang istimewa mengenai GreenAppleKu ? Nothing special, because..

This is my way of showing LOVE, 

This is my way of expressing FREEDOM 

And this is my way of being INDEPENDENT.


Daily update for all kinds of viewers. Kepada yang tercari blog untuk muhasabah diri, GreenAppleKu mungkin boleh di jadikan salah satu senarai dalam bloglist anda.

2) What is your personal style?


My personal style, suka dengan yang simple, stylo dan wajib menutup aurat !

3) A picture of you in one of your favorite outfits:


     



Sorry Sandra, have no time to snap a beautiful picture with my favorite outfits. Gambar Heliza Helmi sebagai ganti diri saya bersama jenis fesyen yang menjadi pilihan saya. Erk? Masih layak atau tidak nih? Hehe..


4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?


Hope so because I love to be a Female 'Muhasabah Diri' Blogger. 

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 


Tuan blogger iaitu Sandra seorang blogger yang baik hati, peramah, tidak sombong dan punya idea yang lain dari yang lain. Entrinya walaupun hanya beberapa keping gambar tetapi tetap menyampaikan sesuatu dan buat anda berkata wow! Tak caya ker? Terjah blog Life with Sandra sekarang. 





8 ulasan

SANDRA AZWAN berkata...

Salam Cik Green apple....ingat tak sudi join contest saya nie..hehe
Terima kasih and good luck!;-)

GreenAppleKu.com berkata...

Ish..jgn cakap macam tu, saya kalau boleh nak join semua kontest yg di adakan oleh semua blogger tapi masalah utama saya ialah MASA.

Bukan apa, ini juga merupakan salah satu cara utk kita mengenali blogger lain.

Rozuan Ismail berkata...

wah!all the best greenappleku!

Aretikz berkata...

Pergh ~ kalau sya join, kena cukur janggut dan misai ni.. haha.. apapapun. good luck ^_^

GreenAppleKu.com berkata...

@ Rozuan, tq awak.

GreenAppleKu.com berkata...

@ Aretikz, tak per next time manalah tahu Sandra nak buat kontest untuk Male pula. (Nanti saya pujuk Sandra, hehe..)

qucachahir berkata...

gud luck sis..teringin nak join..tapi terasa diri tak layak lah pulak..hehe..

Azar Azlan berkata...

goodluck :)

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.