BLOG MAKCIK HAJJAH MENGHINA ISLAM - Eiza GreenAppleKu

BLOG MAKCIK HAJJAH MENGHINA ISLAM


Pagi ni terjah ke blog Mazidul Akmal sebab tajuk entri tentang penghinaan terhadap Islam. Lagi blog menghina Islam telah wujud. Saya sendiri tidak pasti apakah agama asal pemilik blog ini. Apatah lagi, apakah bangsa asal pemilik blog ini. Setakat nak copy paste gambar Mekah then letak perempuan seksi atas Kaabah, semua orang boleh buat.

Tetapi jika ternyata pemilik blog ini agamanya Islam, bertaubatlah segera. Kalau yer pun diri anda sedang dalam pelbagai masalah dan haru biru, janganlah sehingga begini sekali tindakan anda. Takutlah dengan balasan Allah di akhirat kelak.

Dan jika pemilik blog ini, bukan beragama Islam, kau juga tidak akan terlepas dari balasan di dunia dan akhirat. Rosak akhlak blogger ni. Jom terjah blog yang bloggernya punya masalah jiwa dan mental tahap kritikal. 

Blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara, dan kita lihat betapa dasyatnya manusia akhir zaman ini.



7 ulasan

not irene berkata...

saya fikir tidak perlu kot meletakkan alamat url nya di blog kamu. mungkin bakal menjana pendapatan buat blog itu?

apa pun memang ramai yang membenci tentang kebenaran Islam. Sebagai mukminat (selalu berdoa supaya jadi begitu) saya sentiasa mulakan sesuatu perubahan untuk diri sendiri agar boleh merubah segala sesuatu dengan izin dari yang Eza

GreenAppleKu.com berkata...

@ not irene, dah remove link blog beliau. Semoga satu hari nanti mereka yg membenci ini akan tersedar dari kesilapan masing2. I LOVE ISLAM.

Ayen... berkata...

takut kwn nak baca sampai abih,memang giler babi betul dia tu.....

GreenAppleKu.com berkata...

@ Ayen, kalau yang ada serangan jantung tu, lebih baiktak payah terjah, memang something wrong somewhere blogger nih. Ada yg dah terputus dan yg tercabut agaknya.

nurul nadia nasir berkata...

makcik hajjah ni dah terpesong jauh..mintak segeralah bertaubat

Solihin Zubir berkata...

masuk jugak blog binatang murtad tu smlm..
meremang bulu roma...
bala akan turun bila2 msa..
nauzubillah..
artis pun sama! hina Islam scara tak lgsung..

adibdaddy berkata...

tak sempat nak masuk blog dia... apa2 pun semoga Allah memberi petunjuk kepadanya

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.