OH MY GOD!! LAPTOP KU....

Santai sebentar di tengah hari. Rehatkan minda sambil menikmati hidangan PIZZA. Sapa nak? 

Haha..sweet sangat this grandmother, rajin dia bakar pizza untuk cucu tercinta. Kepada cucu yang masih ada nenek dan datuk, jangan lupa jengok mereka sebab kata orang, nenek dan datuk nih, kalau sayang cucu lebih dari anak sendiri!

Kepada yang nenek dan datuk mereka telah kembali ke rahmatullah, sedekahkan AlFatihah setiap kali selepas solat, mereka amat memerlukannya. Amin.





5 ulasan:

  1. tabole blah....memang power lah lenovo tuh...hahahha
    cool nenek!!

    BalasPadam
  2. video tak dpt tgk la kak,wuwu sedih T___T AL FATIHAH moga dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman. wuwu efa tak dah nenek+datuk+ayah moga diorang dicucuri rahmat YANG MAHA ESA AMIN

    BalasPadam
  3. baiknya nenek dia,.hehee
    msti iklan lenovo ni kan?ahaaaa

    BalasPadam
  4. lenovo memang tahan lasak, very smart marketing plan.

    @ Efa, be strong dear and be a good girl yg selalu doakan mereka yg telah pergi.

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!