OH MY GOD!! LAPTOP KU.... - Eiza GreenAppleKu

OH MY GOD!! LAPTOP KU....

Santai sebentar di tengah hari. Rehatkan minda sambil menikmati hidangan PIZZA. Sapa nak? 

Haha..sweet sangat this grandmother, rajin dia bakar pizza untuk cucu tercinta. Kepada cucu yang masih ada nenek dan datuk, jangan lupa jengok mereka sebab kata orang, nenek dan datuk nih, kalau sayang cucu lebih dari anak sendiri!

Kepada yang nenek dan datuk mereka telah kembali ke rahmatullah, sedekahkan AlFatihah setiap kali selepas solat, mereka amat memerlukannya. Amin.





5 ulasan

afuan shah berkata...

tabole blah....memang power lah lenovo tuh...hahahha
cool nenek!!

efa berkata...

video tak dpt tgk la kak,wuwu sedih T___T AL FATIHAH moga dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman. wuwu efa tak dah nenek+datuk+ayah moga diorang dicucuri rahmat YANG MAHA ESA AMIN

Woofer Storm berkata...

baiknya nenek dia,.hehee
msti iklan lenovo ni kan?ahaaaa

GreenAppleKu.com berkata...

lenovo memang tahan lasak, very smart marketing plan.

@ Efa, be strong dear and be a good girl yg selalu doakan mereka yg telah pergi.

storyfromme berkata...

nice :)

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.