DILEMA USAHAWAN WANITA BERKELUARGA


Wanita boleh menjadi usahawan yang berjaya sekiranya pandai membahagikan masa. Masa bersama keluarga serta masa untuk menjalankan kerjaya  sebagai seorang usahawan perlu seimbang. Agar tidak terjadi bak kata pepatah, yang dikejar tidak dapat yang dikendong berkeciciran. Keluarga terabai, perniagaan terjejas. 



5 ulasan:

  1. aih..pendek je entri cik green apple kali ni. macam pelik plak. hehe..

    zmn skrg ni ramai anak2 yang terabai sebab mak bapak sibuk sgt bekerja. apakah solusinya? =p

    BalasPadam
  2. adoyaiii laa...mcmne nak jadik usahawan nih...heheheh

    BalasPadam
  3. @ Jejaka Terhangat, sesekali entri pendek ikut format K.I.S.S keep it short n simple..hehe (orait ker format cam ni)

    @ Azian, fikirkan boleh. Asalkan kedua-duannya seimbang. Keluarga dan kerjaya..

    BalasPadam
  4. Susah jugak nak bahagikan masa kan. Ml ngan kawan2 selalu pikir, cam mane la anak2 kitorang nanti, diri sendiri pon tak ckup tidur, bile kale lah nak tengok anak. Hihihi..

    ade kawan ML pernah citer, dokte2 dekat hospital yang die jumpe, sokmo citer dah sebulan tak jumpe anak. Sebab sume letak anak dekat rumah mak dorang.

    BalasPadam
  5. Sebulan tak jumpa anak???? Rindu gila tuuuu..

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!