ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A MAN - Eiza GreenAppleKu

ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A MAN


Harga : RM 22.00

PTS BOOK


Buku Act Like a Lady, Think Like a Man, membawa wanita masuk ke dalam peti fikiran lelaki dan menjelaskan konsep serta menjawab soalan berkenaan:

- Hukun 90 Hari: Adakah wanita juga perlu meletakkan lelaki dalam tempoh percubaan?

- Bagaimana mengenal 'Anak Emak' dan apakah cara bagi mengatasi situasi ini?



-Bagaimanakah membaca interaksi pertama antara keluarga dan bakal pasangan anda?

- Lima soalan yang perlu diajukan keapda lelaki bagi mengetahui sama ada dia serius ataupun tidak dengan anda. Dan banyak lagi.

Sebuah pendedahan yang berani dan telus daripada seorang lelaki yang telah mendengar keluhan ribuan wanita berkenaan lelaki. Semua yang diperkatakan adalah benar belaka. Buku ini wajib dibaca oleh golongan wanita yang mahu memahami apa yang bermain dalam fikiran lelaki.

GreenAppleku : Ehm..cam best jer buku nih. Warna buku pun cun, pink!. Tidak sabar tunggu gaji masuk nak pergi beli. Jom kawan-kawan, moga buku tersebut dapat di jadikan sebagai penambah kepada panduan kehidupan kita.

6 ulasan

SANDRA AZWAN berkata...

MACAM MENARIK.....nak beli la..;-)

GreenAppleKu.com berkata...

Sandra, itu ler, baca tajuk pun dah best, kalau awak beli dulu, share lah ngan kitaorg yer..

♥sophie♥ berkata...

alaa,,cun tu kaler pink,, mcm best ! bile plak nk pi kedai ney,, T_T

Manja (let it be my sweet name) berkata...

Menarik, Manja rasa Manja nk beli la, apple, kalu dah beli bagi tau Manja. dimana boleh di beli? popular book store??

GreenAppleKu.com berkata...

@ Manja, kat POPULAR ada, MPH pun ada. BORDERS saya tak sure lagi..nanti saya g terjah BORDERS..

Arm_mj berkata...

aww mcm mnarik! tenkiu for sharing~

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.