My Instagram

1TUBE.MY TERJAH PULAU PINANG?


Dengan beraninya, berikut adalah entri yang saya copy paste dari blog Ben Ashaari. (klik) 


Dalam perjalanan pergi ke Galaxy Ampang tengahari tadi , Fil selaku orang besar 1tube.my ada mencadangkan kepada aku untuk buat jelajah blogger Pulau Pinang dalam masa terdekat untuk buat vlog ...

Mana blogger Pulau Pinang atau area utara ? Amacam berminat ? Kalau berminat tu , sedia sediakan masa la  yer ... Mungkin awal bulan depan la kot .. Bulan ni dah penuh dah perancangan 1tube.my ..
Kalau ada yang berminat , rasanya GreenAppleku boleh jadi chief kot .. ok tak GA ? Kena start kumpul nama blogger belah utara ni... Apa apa , sila email aku di benashaari@yahoo.com .. Tq ..


Kepada blogger yang berada di Pulau Pinang dan negeri yang berdekatan dengannya, jika tiada aral melintang, mari luangkan masa berjumpa dan beramah mesra dengan Ben Ashaari pada tarikh dan lokasi yang akan di beritahu kelak.

Rajin-rajinlah terjah blog En. Ben untuk mengetahui the latest news mengenai 1TUBE.MY JELAJAH PULAU PINANG.



Nanti nak kasi En. Ben dan krew yang terlibat
sebijik epal setiap sorang
sebagai cenderahati..hehe..

  

4 ulasan

Woofer Storm berkata...

nak apple gak sis,satu cukup la..tak nak tamak2..heee

GreenAppleKu.com berkata...

No hal punya, sila dapatkan di pasaraya TESCO, GIANT, MYDIN mahupun gerai buah berdekatan anda. hehe..

Faris Adli berkata...

bila agaknya ben nak gi johor pula ye

GreenAppleKu.com berkata...

kena selalu rajin terjah blog ben...hehe..