YOU ARE NOT ALONE..TAK CAYA KER..PERCAYALAH.. - Eiza GreenAppleKu

YOU ARE NOT ALONE..TAK CAYA KER..PERCAYALAH..


Pernah tak korang terkejut dan rasa waaa.., tak sangka, dia alami apa yang pernah aku alami.. seperti saya hari ini, rasa frust sebab tak dpt buka blog dari jam 8pg hinggalah balik kerja ni. Sebab banyak pula 'urgent' job need to be settle by today. Hmmm..perkara yang sama terjadi kepada blogger R E A D. Tak caya gi terjah..artikel dia pun bagi pendapat saya, best! Sedikit coretannya.. 

"Frustnya hari ini, sebab tidak berkesempatan untuk terjah blog rakan-rakan mahupun terbit artikel di awal pagi. Kenapa? Sebabnya saya mendahului tugasan di pejabat yang telah di amanah dan saya setuju untuk menjalankan amanah tersebut. (Masa mula-mula minta kerja, dah niat dalam hati nak do the best!) Korang jangan ambil sikap acuh tak acuh dengan kerja utama korang yer. Berdosa tau. Sebab kita semua mencari rezeki yang halal. Nak sara keluarga dengan duit gaji yang korang terima setiap bulan. So, time kerja, buat kerja dahulu. Break time, korang up date blog! "

Sama lak dengan pengalaman saya hari ini..

4 ulasan

Nora Shahaira berkata...

betul..kerja itu amanah..duk kat umah ni pun kekadang 2 hari tak dpt terjah blog kawan..bila dah setel penat pulak..mata dah kelabu asap minta di pejam..hehe

RozSyah berkata...

sokong..sometimes kena siapkan keje yg diamanahkan dulu..pastu br leh bw blog kwn-kwn kalu free..

GreenAppleKu.com berkata...

Kena kuat semangat utk buat kerja. Memang tension bila hajat tidak kesampaian tapi sabarrrrrr...Insyaallah ada jalannya.

micky eyqa berkata...

kerja kerja xrse ag kerja nie

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.