SAYA PUNYAI 100-500 FOLLOWERS

Untuk sertai , sila buat satu entri khas :



1. Letak header BEN ASHAARI blog

DAH LETAK.

2. TAJUK : SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS. dan linkkan ke entri ini ..

LINK PUN SUKSES..

3. Tinggalkan url entri blog korang tau ! bukan url entri aku !! huwaa.. semalam ada ramai buat gitu.. jadi aku terpaksa skip...




Kepada yang nak join, sila berdaftar di sini. Salam perkenalan buat semua. Peace No War. Tamo gaduh-gaduh yer. 

Buat En. Ben, selamat menjalankan tugas sebab konfem kena serbu ni...

11 ulasan:

  1. nasib baik awk tinggl kan jejak.. kalau tak Yana tak tau nk follow back.. sebab takde backlink.

    BalasPadam
  2. hye... salam perkenalan... terima kasih melawat blog fa tadi.. keep in touch sis ^_^

    BalasPadam
  3. grin epel ku : salam pekenalan!!! ai dah folo yu jugak!!! ('',) no 493!!! kip in tac ok...

    BalasPadam
  4. salam...

    betul kata yana tu.. sibbek ada jejak.. dtg folo balik.. tq folo saya

    BalasPadam
  5. dah folo sini...
    jom singgah blog kakD plak...

    BalasPadam
  6. x dapat nak jadi follower ke 500...

    salam kenal juga ye..

    BalasPadam
  7. terbang dr blog abg ben n hinggap kat sini.. hehehe :)

    BalasPadam
  8. salam,
    mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
    eh bergurau;p
    slm perkenalan,
    dtg dr blog abg ben;D
    blog apisv2

    BalasPadam
  9. Waaa..mekasih semua. Tunggu terjah saya ke blog anda. Sayang semua..muahhhhh.

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!