IBUNDA'S DELIGHT

Selasa, 1 Februari 2011

JEJAKA TERHANGAT NAK BAGI HENPON FREE..!!!


Sebagai supporter Jejaka Terhangat dan untuk menghangatkan pagi yang tengah mood sempena nak cuti tahun baru cina ni..GA join kontest ini. Menang atau kalah GA tak kisah..sekadar memberi sokongan sesama blogger.

Cara sertai kontest ni:

1. Buat satu entri yang bertajuk:
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

Entri dah siap.

2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..

Banner bersaiz besar, dah siap letak. Pautan link pun berjaya.

3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..

Kenapa nak menang contest  JEJAKA TERHANGAT ni? Sebab kalau menang hadiah handphone ni, maka bertambahlan koleksi handphone GA. Sok-sok boleh buat jualan amal. Rasanya that time Jejaka Terhangat dah mahsyur di antera dunia blog. Konfem handphone tu mendapat tawaran harga yang tertinggi. Siapa tak nak handphone blogger otai. Kaya GA.

4. Copy code banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog korang..

Dah berapi blog ku sebab ada banner tersebut.

5. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..

Mereka ni memang aktif..korang better join, selamat do the homework.
6. Lastly, letakkan link entri korang kat komen bawah ni..

Dah komen dah..


10 ulasan:

Jejaka Terhangat berkata...

wahh..terharu sebentar..cik epal hijau jadi org 1st join..thanks sesangat yek..penyertaan diterima..=)

Fariq berkata...

uit,, kena tag kat sini ke,, tak tau pon,, haha. ingat mmg nak join,, tapi alang2 dah kena tag ni boleh la buat nanti,, hehe,, papepon gudluck utk GA. :p

Farhan Zulhusmi berkata...

emmm.....menarik gak kan contest nie....ok...thanz2 diatas information anda....thanz.........

sicomot-comel berkata...

GA gudluck !=D

Nieza Micha berkata...

thanx tag... huhu... memang nak masuk pun.. tp tunggu free... kene curik mase nak wat entry kontest nih... busy2.. hoho...

Mr Nohara a.k.a feedyoursoul84 berkata...

hehe... smoge berjaya dpt henpon bru nt yer...Amin....

GreenAppleKu.com berkata...

Kepada yang komen, yang di tag..semoga anda semua berada di dalam keadaan ceria dan sihat selalu..

♥CIK SHA♥ berkata...

terima kasih GA sebab tag saye..gud luck k! insyaAllah kalau tetibe mud nak join kontest datang saye buat tag tu..^_^

Orang Kampung berkata...

good luck GA.. smoga brjaya..

GreenAppleKu.com berkata...

@ Cik Sha, alah kenapa nak tunggu mood lak..

@ Orang Kampung, tq..next time saya nak tag awak lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...