FOLLOWER BLOG REVIEW OLEH JEJAKA TERHANGAT

JEJAKA TERHANGAT
Apa yang perlu korang buat:


1. Buat satu entri bertajuk "Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat".

GreenAppleKu : Done!

2. Letakkan header blog Jejaka Terhangat kat entri tersebut dan linkkan kepada entri ni.

GreenAppleKu : Success!

3. Dah nama pon Follower BloG Review. So, haruslah jadi follower blog ni.

GreenAppleKu : Follower yang ke...berapa yer?? Itu tak penting, yang konfem, dah lama follow.

4. Bagitau 2 point, apa yang BEST kat blog Jejaka Terhangat ni.
  • Ni blog Iron Man Malaysia (ayat bodek..ahaks!) 
  • Memang panas entri-entri yang diterbitkan, boleh berasap telinga jika terkena pada diri sendiri.. 
  • Namun disebalik sikap 'panas' beliau, ada mesej baik yang hendak disampaikan kepada semua. 
  • Kalau tahan panas, masukkan Jejaka Terhangat dalam bloglist anda!!! 
SAMA KAN!!


8 ulasan:

  1. haha..ironman yg kepanasan ek..nice..masuk dlm list menunggu review..ngehh..=)

    BalasPadam
  2. Apa link dia GA? Nak join gak :)

    BalasPadam
  3. Adia : link dia is http://jejakaterhangat.blogspot.com

    Jejaka Terhangat : Peace no War!!

    BalasPadam
  4. awat plak cam iron man? lain la.. tangan die tak berapi cam jejaka terhangat tu.. hehe

    BalasPadam
  5. Jejaka Terhangat @ Tq for your review..

    BalasPadam
  6. bila nak buat segmen lagi...????

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!

DISCLAIMER

Ini adalah blog peribadi. Sebarang PRINT SCREEN adalah dilarang kecuali dengan kebenaran penulis.
Penulis tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli, secara sengaja atau tidak sengaja. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah jika terdapat maklumat tambahan, bukti atau fakta yang lebih sahih.
TERIMA KASIH.