My Instagram

FOLLOWER BLOG REVIEW OLEH JEJAKA TERHANGAT

JEJAKA TERHANGAT
Apa yang perlu korang buat:


1. Buat satu entri bertajuk "Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat".

GreenAppleKu : Done!

2. Letakkan header blog Jejaka Terhangat kat entri tersebut dan linkkan kepada entri ni.

GreenAppleKu : Success!

3. Dah nama pon Follower BloG Review. So, haruslah jadi follower blog ni.

GreenAppleKu : Follower yang ke...berapa yer?? Itu tak penting, yang konfem, dah lama follow.

4. Bagitau 2 point, apa yang BEST kat blog Jejaka Terhangat ni.
  • Ni blog Iron Man Malaysia (ayat bodek..ahaks!) 
  • Memang panas entri-entri yang diterbitkan, boleh berasap telinga jika terkena pada diri sendiri.. 
  • Namun disebalik sikap 'panas' beliau, ada mesej baik yang hendak disampaikan kepada semua. 
  • Kalau tahan panas, masukkan Jejaka Terhangat dalam bloglist anda!!! 
SAMA KAN!!


8 ulasan:

  1. haha..ironman yg kepanasan ek..nice..masuk dlm list menunggu review..ngehh..=)

    BalasPadam
  2. Apa link dia GA? Nak join gak :)

    BalasPadam
  3. Adia : link dia is http://jejakaterhangat.blogspot.com

    Jejaka Terhangat : Peace no War!!

    BalasPadam
  4. awat plak cam iron man? lain la.. tangan die tak berapi cam jejaka terhangat tu.. hehe

    BalasPadam
  5. Jejaka Terhangat @ Tq for your review..

    BalasPadam
  6. bila nak buat segmen lagi...????

    BalasPadam

No proper ID, no proper comment, down you go the spam drain. Receiving happy vibes!