FOLLOWER BLOG REVIEW OLEH JEJAKA TERHANGAT - Eiza GreenAppleKu

FOLLOWER BLOG REVIEW OLEH JEJAKA TERHANGAT

JEJAKA TERHANGAT
Apa yang perlu korang buat:


1. Buat satu entri bertajuk "Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat".

GreenAppleKu : Done!

2. Letakkan header blog Jejaka Terhangat kat entri tersebut dan linkkan kepada entri ni.

GreenAppleKu : Success!

3. Dah nama pon Follower BloG Review. So, haruslah jadi follower blog ni.

GreenAppleKu : Follower yang ke...berapa yer?? Itu tak penting, yang konfem, dah lama follow.

4. Bagitau 2 point, apa yang BEST kat blog Jejaka Terhangat ni.
  • Ni blog Iron Man Malaysia (ayat bodek..ahaks!) 
  • Memang panas entri-entri yang diterbitkan, boleh berasap telinga jika terkena pada diri sendiri.. 
  • Namun disebalik sikap 'panas' beliau, ada mesej baik yang hendak disampaikan kepada semua. 
  • Kalau tahan panas, masukkan Jejaka Terhangat dalam bloglist anda!!! 
SAMA KAN!!


8 ulasan

Jejaka Terhangat berkata...

haha..ironman yg kepanasan ek..nice..masuk dlm list menunggu review..ngehh..=)

AdiaLuze berkata...

Apa link dia GA? Nak join gak :)

GreenAppleKu berkata...

Adia : link dia is http://jejakaterhangat.blogspot.com

Jejaka Terhangat : Peace no War!!

aibaks berkata...

awat plak cam iron man? lain la.. tangan die tak berapi cam jejaka terhangat tu.. hehe

SayaAnonymous berkata...

haha..terhangat!!

Jejaka Terhangat berkata...

orait cik epal hijau..JT dah siap review blog cik..meh terjahh sini:

[Follower BloG Review] Mari Berehat Muhasabah Diri Di GreenAppleKu Dot Com.

GreenAppleKu.com berkata...

Jejaka Terhangat @ Tq for your review..

HAFIZAL berkata...

bila nak buat segmen lagi...????

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.