Selasa, 28 September 2010

'LUNCH TIME' RAYA AT PEN MUTIARA RESTAURANT

Lokasi : Pen Mutiara Restaurant, Batu Maung, Pulau Pinang 

( detail log on www.penmutiara.com)




Meja depan untuk team teknikal dan pengurusan. Meja belakang sikit tu..untuk bos-bos, berebut hendak duduk makan di meja depan sebab tak perlu kontrol malu. Kalau duduk satu meja ngan bos kena kontrol segalanya..hehe..

BERGAMBAR SEMENTARA MENANTI MAKANAN DI HIDANG..


Antara menu yang menjadi pilhan pada hari tersebut,


Kari kepala ikan Pulau Pinang yang dihidangkan dalam periuk tanah tradisional
Siakap 3 rasa
Sotong celup tepung
Udang goreng kunyit
Kerabu Mangga
Kailan ikan masin
Ulam serta sambal belacan
Buah-buahan
Air asam boi

MAKANAN DAH SAMPAI..PANAS-PANAS NI..TUNGGU APA LAGI..MAKANNNN..


Senior pelukis pelan wanita (baju warna jingga) bersama partikal student senibina

SELEPAS MAKAN..
LICIN KAMI SEMUA KERJAKAN..
TAK BAIK MEMBAZIR..
NANTI BOS MARAH HEHE..

BOS YANG BAYAR BIL..
THANK YOU BOS..TAHUN DEPAN BELANJA LAGI..

KEMEJA BIRU TU BIG BOS (Ar. HJ AHMAD TAJUDDIN B. HJ. MOHD ALI)
TEPI SECOND BOS (Ar. WAN HANAFI B. WAN HASSAN) 
BAJU HITAM (PROF. HADI B. ENDUT)
KEMEJA PUTIH (Dr. JULAIHI B. WAHID)

SEMUA DAH KENYANG..
JOM BALIK..BANYAK KERJA SEDANG MENANTI..

This week kami semua memang sibuk sebab projek akan mula di tender. Tu kerja team teknikal, as my job..sibuk hendak siapkan payslip and sediakan sijil pengesahan arkitek ..LOVE MY JOB..

3 ulasan:

HEMY berkata...

best makan freee..nyum nyum...

sop berkata...

mmmg best! sedap makanan kat situ?

GreenAppleKu berkata...

Memang sedap. Ini merupakan kali yang ke5 bos buat mkn2 kat situ. Tempat best, bersih, aicond, ada bilik solat yg kelas dan makanan yg sedap. Kalau turun Penang jgn lupa singgah di Pen Mutiara Restaurant. Ni orang melayu kita punya. Tun Mahathir dan Pak Lah pernah mkn kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...