CANDID CAMERA CONTEST - Eiza GreenAppleKu

CANDID CAMERA CONTEST


Just upload gambar candid yang menarik. Simple kan. Nak tahu details pasal contest ini...TEKAN SINI 
Ini pula beberapa syarat penting sebelum saya dibenarkan attach sekeping gambar candid..hehe..

1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni...
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja....
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit...
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..


Daarth Vader dan Optimus Prime Malaysia tengah berehat. Daarth Vader tengah layan tv, Optimus Prime pula tengah layan sms. Entah siapalah yang candid gambar eksklusif diaorang. Susah hendak dapat ni. Realitinya, salah sorang tu berjawatan Arkitek dan bekerja satu pejabat dengan saya. Sebagai Arkitek, imaginasi kena tinggi supaya dapat mencipta dan melakar seesuatu yang lain dari yang lain. Bab kerja memang kawan saya ni serius, when come to 'waktu rehat'..release tensionnnnnn...

Terima kasih kepada yang tag saya untuk join this contest, Gen2 Merah dan Nora Sayang. Dua orang tu, dan saya tidak suka menghampakan kawan-kawan jika diizinkan. Syarat ke lima, saya kena tag lima orang kawan iaitu :

pelesitor
ibu_batrisya
My Pocketful of Sunshines
meaw
norfaeizenaabdulrahimeyu

5 ulasan

UglyPooh berkata...

haha...diorang pakai apa tu :-d

gud luck

GreenAppleKu berkata...

Pakai kepala Daarth Vader dan Optimus Prime. Mereka memang minat beli dan buat koleksi all that toys. Lain orang lain minatnya. Ok gak hobi diaorang, esok2 bila dah kahwin..tak yah beli mainan kat anak sebab boleh guna ayah diaorg punya..hehe..

NORFA'EIZEN berkata...

sorry sebab baru on9 harini...xberapa sihat before this..thank u very much for the tag..next time i will try the other k! nice effort.i like ;)

GreenAppleKu berkata...

Semoga cepat sembuh..

Aimaduddin berkata...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

GreenAppleKu.com. Dikuasakan oleh Blogger.