My Instagram

AKHIRNYA 'GREENAPPLEKU' BEBAS DARI MALWARE..

Syukur dan happy sangat hari ini sebab akhirnya 'GreenAppleKu' bebas dari MALWARE. Pengalaman di serang amat tidak best rasanya. Thank you to Dahlia, MyZul dan rakan-rakan yang lain yang banyak membantu. This morning, Team FB from ManggaAds umumkan.. 


"Isu masalah 'malware' telah dibetulkan. Hantarkan emel kepada kami di manggaads@manggaonline.com.my sekiranya anda masih menghadapi masalah tersebut. Kami meminta maaf atas segala kesulitan."


So, sekarang tengah fikir-fikir samada nak add widget balik atau tak? Takut pisang berbuah dua kali. Tension woo. If tak caya, tanyanya kepada tuan punya blog yang terkena this MALWARE. 


ZackZukhairi..pinjam gambar awak. 


4 ulasan

sop berkata...

bagus lah kalau dah bebas malware ni..
jika tak, jatuh juga traffic sebab malware ni

Green Apple berkata...

Betul tu Sop..memang traffic down..rakan blogger lain takut nak masuk blog kita..

Mr.Ix berkata...

cek cmne tu ??

Green Apple berkata...

Dah klik blog awak..free from MALWARE..so tak yah risau..