KATA DULANG PAKU SEPIH

September 30, 2010 0
Beberapa hari sebelum ini, saya terbaca sebuah blog. Apa yang ditulisnya sangat menusuk hati. Teguran ditujukan kepada mereka yang mempunya...

STRAWBERRY CHEESE CAKE..

September 30, 2010 1
Nampak sedap kan. Macam-macam dugaan yang datang apabila kita berpuasa pada bukan bulan puasa. Pertama, masa lunch time tadi, rakan sepe...

KEADILAN DAN KEPEDULIAN

September 30, 2010 0
Sumber yang saya dapat dari i luv islam ini memang patut di sebarkan, jom baca.. Tidak pedulisme, mungkin satu perkataan baru buat anda...

KERJA DAN DISIPLIN

September 30, 2010 0
Hari ini selepas jam 3 petang dah boleh ke atm machine untuk keluarkan gaji. Saya pasti ramai yang sudah dapat gaji kan. Minggu ini saya ber...

CANDID CAMERA CONTEST

September 27, 2010 5
J ust upload gambar candid yang menarik. Simple kan.  Nak tahu details pasal contest ini... TEKAN SINI  Ini pula beberapa syarat penting se...

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

September 26, 2010 4
Hari ni saya ada dua tugasan dari dunia 'blog' untuk di selesaikan. Tugasan yang pertama dari En.Ben (kena cepat sebab due date se...

HEBAT DAN BAHAGIA DENGAN WANGIAN

September 25, 2010 0
"Pewangi atau wangian sangat besar manfaatnya bagi otak, hati dan seluruh anggota batin. Keharumannya dapat mengirangkan hati dan menye...

SIAPA NAK WANG??

September 24, 2010 0
Kita tidak memerlukan WANG untuk hidup ....... !!@@ Yer ker?? Tapi kita memerlukan kehidupan yang lebih baik dengan WANG..  Tepuk dada...

HUKUM LELAKI BERSELUAR PENDEK

September 24, 2010 6
SOALAN: Adakah berseluar pendek bagi lelaki dengan tujuan untuk bersukan, melakukan aktiviti harian atau dengan niat memudahkan pergerakan ...

LANGGAR LARI..

September 20, 2010 2
"Kereta lu sudah ada orang langgar lor..langgar lari lor.."Gi tahu pomen kereta pada saya. "Eh..iya ker? Takder kemek pun?&...

MENCARI KETENANGAN HATI

September 19, 2010 1
Sungguh tenang membaca kupasan dari penulis ini..Artikel ini adalah PART 1 kepada INILAH MAKNA BAHAGIA. Harap ini adalah sesuatu untuk kita ...

RAUDHAH DI SANTAU ??

September 14, 2010 2
20hb September 2010, baru mula masuk kerja. Memang cuti sakan ni. Selain agenda hari raya, stay connect with blogger world, masa cuti ini ju...